Elijus iš Ringaudų seniūnijos – 500-asis Kauno rajono kūdikis

  • Teksto dydis:

Birželio 4-ąją Poderiškių kaime, Ringaudų seniūnijoje, gimęs Elijus Bieliūnas tapo 500-uoju Kauno rajono savivaldybėje užregistruotu šių metų naujagimiu.

Atsiimti gimimo liudijimo į Raudondvario dvare įsikūrusį Civilinės metrikacijos skyrių atvyko visa šeima – mažylio tėvai Sandra ir Aitvaras bei 6 dienų Elijus. Tėvas gimusį sūnų, pirmąjį poros vaiką, užregistravo internetu, dar būdamas ligoninėje su žmona ir naujagimiu.

Tradicines dovanas – knygą „Atrastas neatrastas Kauno rajonas“, skelbia savivaldybė, ir kūdikio kraitelį tėveliams įteikė Kauno rajono mero pavaduotojas Antanas Nesteckis.

Pora susituokusi jau 12 metų, tad mažylis visiems prilygsta stebuklui. „Vaikai ateina, kai patys to nori“, – įsitikinusi mama.

Vaikai ateina, kai patys to nori.

Vardą kūdikiui ji išrinko dar besilaukdama, vyras tam pritarė. Moteris norėjo išskirtinio, retesnio vardo, bet tokio, kad nekeltų jokių neigiamų asociacijų. Elijų pamatė internete ir jis atitiko visus kriterijus, tad mažyliui gimus svarstymų nebebuvo.

2017-aisiais Kauno rajone 500-asis tais metais gimęs kūdikis užregistruotas rugpjūčio, o 2018-aisiais – birželio pradžioje. Kauno rajono savivaldybė – Lietuvoje viena iš nedaugelio, kur gyventojų skaičius ne mažėja, bet tik didėja, ir jis jau išaugo iki 100 tūkstančių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tai

tai  portretas
tėvelio vardas tikrai Aitvaras?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių