Žmogus, mūru stojęs už D. Kedį

Andriaus Lobovo pasisakymai ir įvaizdis – kontraversiški. Jis yra šešių vaikų tėvas ir griežtai pasisako prieš skiepus. Jis deklaruoja savo kovą kontrabandai ir valdžios neveiksnumui. A. Lobovas – aktyvus Drąsiaus Kedžio judėjimo dalyvis, nedvejojantis dviprasmiškai vertinamomis istorijomis apie Lietuvoje veikiantį pedofilijos klaną.

„Skiepai yra priedanga žmonių luošinimui. Visuomenė yra priversta tikėti žmonėmis baltais chalatais. Jie tiesiog užsivelka tą baltą chalatą ir verčia visus tikėti jų kompetencija ir žiniomis“, – privalomais skiepais piktinasi daugiavaikis tėvas.

A. Lobovo diena prasideda sporto salėje. Kilnojant svarmenis, ant jo rankos matyti Adolfo Hitlerio tatuiruotė. Vyras dirba tatuiruočiu meistru bei dizaineriu.


Šis fotopasakojimas yra Kauno kolegijos Justino Vienožinskio menų fakulteto studentės Aleksandros Skripnik fotožurnalistikos paskaitos egzamino darbas.

„Nors jau anksčiau žinojau jonavietį A.Lobovą, tačiau su juo susipažinau gana neseniai. Mane sudomino jo kontraversiška asmenybė bei kritiškas visuomenės požiūris į jį ir jo ginamas idėjas. Norėjau pati susidaryti savo nuomonę, pažvelgti į jo buitį ir suprasti, kaip gi atrodo jo kasdienybė“, – apie savo temos pasirinkimą sako studentė.

A.Skripnik teigia nustebusi, kaip lengvai jos fotografuojamas personažas įsileido ją į savo aplinką, suteikė sąlygas netrukdomai jį fiksuoti. „Nesmerkiu ir neteisinu jo idėjų. Man labai įdomu klausyti žmogaus, kuris taip myli savo šeimą ir darbą“, – sako fotografė. Jos manymu, šis pasakojimas yra svarbus ir įdomus dėl to, kad leidžia į šį viešumoje dažnai cituojamą asmenį pažiūrėti kaip į tėvą, žmogų ir savo specialybės meistrą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Darka

Darka portretas
Troliai atminkit, šuo loja, karavanas juda vis vien pirmyn! Taip kad troliai, šunys esat. Andrius šaunuolis!

Kaimynas

Kaimynas  portretas
Aš tai už Andrių Lobovą Visada žmogus teisybę sako.

Šaunuolis

Šaunuolis portretas
Lobovas,šiaip lietuviai bailiai ir prisitaikėliai,pagarba žmogui nebijančiam pasakyti savo nuomone
VISI KOMENTARAI 51

Galerijos

Daugiau straipsnių