M.A.M.A. 2022 apdovanojimuose – ryškiausios Lietuvos žvaigždės ir superhitai

Penktadienio vakarą nuo 19.30 val. Kauno „Žalgirio“ arenoje – prestižiniai Lietuvos muzikos apdovanojimai M.A.M.A. 2022. 

Šis renginys įvyks jau dvyliktą kartą. Apdovanojimai suburs ryškiausius, skandalingiausius ir populiariausius šalies atlikėjus. Žvaigždės nustebins pasirodymais, kuriuos paruošė su būriais šokėjų, chorų ir orkestrų. Renginyje pasirodys ir garsi Ukrainos reperė Alyona Alyona.

Transliacijos neįmanoma praleisti nuo pat pirmųjų akimirkų – šou atidarys jungtinis žvaigždžių pasirodymas, kuriame suskambės penkių pastarųjų M.A.M.A. apdovanojimų superhitai. Pirmą kartą didžiojoje scenoje pasirodys ir šiemet garsiai nuskambėjusi DJ Nevykėlė.

Jessica Shy renginyje nuleis mėnulį ant žemės, o Monique koncertuos lovoje. Net į šešis M.A.M.A. apdovanojimus šiemet pretenduojantis dainininkas Vaidas Baumila žiūrovams sukurs ypač karštą šou, o dusyk nominuotas Vidas Bareikis ant scenos pasirodys su VDU kameriniu orkestru.

Įspūdingas pasirodymas laukia ir „Kamanių šilelio“ gerbėjų – į metų alternatyvos nominaciją pretenduojanti grupė atliks kūrinį su šokių kolektyvu „Aura“. Nepamirštami liks ir iš Londono grįžusios Beatrich, Justino Jaručio bei kitų žvaigždžių pasirodymai.

Apdovanojimuose taip pat pasirodys ukrainietė Alyona Alyona. Ji ant scenos žengs drauge su Monika Liu, ukrainiečių choru ir lietuvių šokėjais. Monika Liu šiais metais pretenduoja į tris M.A.M.A. nominacijas – renginyje ji surengs ir savo solinį šou.

Nuo skandalingų pasirodymų neatskiriami „Flying Saucer Gang“ savo vardą pateisinti žada ir šiemet. Grupės nariai – broliai Gamka ir Remis Retro – M.A.M.A. ceremonijoje taip pat konkuruos tarpusavyje: abu jie minimi „Metų proveržio“ nominacijoje. Be to, Gamka pretenduoja į statulėlę metų alternatyvos, o Remis Retro – progresyvaus pop kategorijoje.

Metų kūrinio nominacijoje varžysis ir Remio Retro drauge su Natalija Bunke įspūdingam antram gyvenimui prikeltas hitas „Panelė iš Kauno rajono“. Natalija pradžiugins gerbėjus karštu pasirodymu su „Tina Dance“ merginomis ir kviestiniais šokėjais iš Ispanijos.

Muzikos kupiną dieną pabaigsiantys M.A.M.A. 2022 apdovanojimai – 19.30 val. per TV3.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ALGIRDAS.

ALGIRDAS. portretas
Teisingai žmonės rašo ;;O KADA BUS ''TATA'', KUR LYGIŲ GALIMYBIŲ ĮSTAYMO KOMISIJA .

jo

jo portretas
o kada bus T.A.T.A. apdovanojimai už Lietuvos apiplėšimą

Joo

Joo portretas
Hitai...
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių