Kauno „Akropolyje“ vėl veikia kino teatras „Forum Cinemas“

  • Teksto dydis:

Nuo birželio 23 d. atnaujinus kino teatrą „Forum Cinemas“ Kauno „Akropolis“ vėl veikia pilnu pajėgumu. Prekybos centro lankytojams šiuo metu jau atviros visos parduotuvės, paslaugų teikimo vietos, laisvalaikio erdvės, restoranai ir kavinės.

„Kino teatro atidarymas žymi visišką prekybos centro sugrįžimą į ankstesnes veiklos apimtis. Kino teatras mūsų prekybos centre visuomet buvo labai populiari pramoga, todėl tikimės, kad žiūrovai greitai sugrįš į kino sales ir įvertins naująjį kino repertuarą“, – sako Kauno „Akropolio“ valdytoja Brigita Levenauskienė.

Kino gerbėjus „Forum Cinemas“ pasitinka su visiškai nauja programa. Birželio 25 d. vyks nacionalinė režisieriaus Karolio Kaupinio fantastinio filmo „Nova Lituania“ premjera. Nuo birželio 26 d. kino teatro repertuarą sudarys net šeši nauji 2020-ųjų filmai.

Filmo „Nova Lituania“ anonsas: 

„Norėjome atsidaryti efektingai – tik su naujausiais filmais ir reikšmingomis premjeromis, todėl kantriai sulaukėme karantino pabaigos. Tiek Lietuvoje, tiek pasaulyje laisvėjant pandemijos sukeltiems suvaržymams atgyja ir kino industrija, todėl žiūrovus kviesime tik į šiemet pristatytus filmus. Tikime, kad šios kokybiškos pramogos pasiilgo daugelis, todėl džiaugiamės pagaliau galėdami atnaujinti veiklą. Dėsime visas pastangas, kad kino žiūrėjimas būtų saugus“, – sako „Forum Cinemas“ direktorius Gintaras Plytnikas.

Kino teatro reperturare – biografinis filmas „Kaponė“ su Tomu Hardy, veiksmo ir nuotykių prisotintas „Ežiukas Sonic“, dokumentinis filmas „Žanas Polis Gotjė. Sapnas, vizija, šou“, nuotaikinga komedija „Viešbutis „Belgradas“ bei romantinis filmas „Meile tikiu“. Birželio 27 d. – staigmena visiems režisieriaus Christopherio Nolano ir komiksų gerbėjams  – „Power Hit Radio“ kviečia visus sugrįžti į duris atvėrusių kino teatrų „Forum Cinemas“ sales ir po 15 metų išvysti legendinį ir jau kulto klasika tapusį „Tamsos riterį“ (angl. „Dark Knight“) su visais trimis serijos filmais.

Atsižvelgiant į naujausias saugumo rekomendacijas, bus ribojamas bilietų pardavimas į seansus neužpildant pilnų kino salių, žiūrovai bus sodinami rekomenduojamu saugiu atstumu, o pertraukos tarp seansų bus ilgesnės. Kino teatro erdvėse, kaip ir visame prekybos centre, kruopščiai valomi visi dažniausiai liečiami paviršiai, reguliariai vėdinamos patalpos. Lankytojams sudarytos sąlygos dezinfekuoti rankas naudojantis suteikiamomis priemonėmis. Prašoma laikytis saugaus atstumo nuo kitų lankytojų, esant galimybei rinktis bekontakčius atsiskaitymo būdus. Apsauginės veido kaukės yra neprivalomos, tačiau rekomenduojamos.

Birželio 23–25 d. kino teatras Kauno „Akropolyje“ dirbs nuo 16 iki 21 val. Nuo birželio 26 d. – nuo 10 iki 22 val. Naktiniai filmų seansai ekstremalios situacijos šalyje laikotarpiu nevyks.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Lukka

Lukka portretas
Smagu. Panašu kad visi išskyrus piliklinikas grįžta į normalų gyvenimą. Nors pirkdama bilietus pagalvojau kad jiems jokio biznio, kai keli žmonės gali salėj sėdėti.

o kodel toks slykstus pavadinimas ,,forum cinema,,

o kodel toks  slykstus pavadinimas ,,forum cinema,, portretas
jus cia afrikoj randates ar jankyne bulves skutat ??? kodel ne pav,;- buvusi ,,Planeta,, Romuva,, Laisve,,Pasvaiste..
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių