Grandiozinis V. Bareikio šou „Žalgirio“ arenoje: užfiksuotas rekordas

Penktadienio vakarą Kauno „Žalgirio“ arenoje įvyko atlikėjo Vido Bareikio dešimtmečio šou.

Kaip pranešė organizatoriai, sausakimšoje arenoje atlikėjas paruošė daugybę staigmenų, tarp kurių – rekordo fiksavimas. Beveik trijų valandų šou Vidas pasirodė kartu su daugybe muzikantų ir šokėjų, o koncertą „apšildyti“ patikėjo atlikėjai Beatrich.

Tik prasidėjus koncertui, atlikėjas parodė vaizdo įrašą, kuriame save užfiksavo koncertų salėje, kurioje prieš lygiai dešimt metų surengė pirmąjį koncertą, į kurį atvyko 27 žmonės.

Panašu, kad dešimt kūrybos metų nenuėjo veltui – penktadienio vakarą Kauno „Žalgirio“ arenoje išgirsti atlikėjo atvyko daugiau nei 11 tūkstančių klausytojų.

Dinamiškame ir staigmenų nestokojančiame šou atlikėjas kartu su orkestru, „VB gang“ muzikine grupe, pučiamųjų instrumentų komanda bei daugybe šokėjų pristatė ryškiausius savo kūrinius.

Svarbiu koncerto akcentu tapo ir rekordo siekimas. Atlikėjas tapo masiškiausios, penkias minutes trunkančios mankštos Lietuvos istorijoje rekordo savininku. Šį rekordą užfiksavo ir oficiali agentūra.

„Reivo su orkestru“ koncerte netrūko ir kaskadinių triukų – atlikėjas ne vieną kartą pakilo į orą virš tūkstantinės minios. Taip pat stojosi ant banglentės, kurią ant savo rankų nešė gerbėjai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nuomone

nuomone portretas
Kadangi sportas yra jaunimui labai reikalingas ,tai as uz Bareiki,juk ne narkotikus reklamavo ,kaip per MAMA Stonkus ,o tas tai tikras urodas

nepatogus klausimas

nepatogus  klausimas portretas
o tai kam tokiam briedui reikalinga ,, apšildanti grupė '' ?

babyte

babyte portretas
siaubas,o ne dainininkas,kiek suprantu jaunimui labai truksta veiksmo,ta pandemija visus nuskurdino,o tokios bunkes,bareikiai,rado nisa,nesuprantu kas jo gali klausytis,nesuprantu tokios muzikos...
VISI KOMENTARAI 19

Galerijos

Daugiau straipsnių