Festivalis „M.A.M.A. vasara 2023“ skelbia pirmuosius atlikėjus

Liepos 29 dieną Raudondvaryje įvyks Lietuvos atlikėjų muzikos festivalis „M.A.M.A. vasara 2023“. Šiais metais festivalis, anot organizatorių, žada būti kaip niekad galingas ir atsinaujinęs.

Šiandien organizatoriai atskleidžia ir pirmuosius vardus, kuriuos susirinkę žiūrovai išvys festivalio scenoje.

Festivalis žada pasiūlyti kaip niekad stiprią ir įvairią programą, kurioje ryškiausių pastarųjų metų hitai ir didžiausius koncertus surengę šalies atlikėjai.

Liepos 29 dieną Raudondvaryje savo koncertą surengs Natalija Bunkė. Mažiau nei prieš savaitę didžiausią savo karjeros šou surengusi atlikėja tapo šių metų viena ryškiausių muzikos figūrų, kurią išgirsti nori tūkstančiai gerbėjų. Natalija festivalio „M.A.M.A. vasara“ scenoje žada surengti itin ryškų ir pilną garsiausių kūrinių pasirodymą.

 

 

Raudondvaryje savo pasirodymą surengs ir visai neseniai muzikos apdovanojimuose „M.A.M.A.“ metų proveržiu tapusi atlikėja dj nevykele. Jaunajai atlikėjai tai bus pirmasis festivalis, kuriame žada ne vieną kartą pakartoti ir ryškiausią savo hitą „Aerobika“. Taip pat klausytojų lauks ir naujausia atlikėjos kūryba.

 

 

Taip pat festivalio scenoje jau ne pirmą kartą bus galima išgirsti vieną ryškiausių šalies atlikėjų, be kurio neįsivaizduojamas joks festivalis, tai „žmogumi orkestru“ tituluojamas atlikėjas – Vidas Bareikis. Kiekvieną kartą festivalio scenoje surengiantis įsimintiną pasirodymą atlikėjas žada nustebinti ir šį kartą.

 

 

Pirmąjį kartą festivalyje savo pasirodymą surengs ir šiuo metu itin populiarus atlikėjas, kurio dainas moka daugybė lietuvių, tai – Gabrielius Vagelis. Išskirtinis atlikėjo balsas ir jausminga kūryba susipins su elektroninės muzikos garsais bei festivalio svečiams padovanos užburiančias bei įsimenančias dainas.

 

 

Taip pat festivaliui „M.A.M.A. vasara“ specialiai iš Londono atvyks ir viena realiausių pretendenčių atstovauti Lietuvai „Eurovizijos“ dainų konkurse laikoma Beatrich. Žinoma atlikėja žada surengti itin energingą ryškiausių savo dainų programą, kurioje išgirsime ir „Like a Movie“.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

abejojantis...

abejojantis... portretas
niekada netikėjau , bet ar gali skiepų poveikis turėti tokių pasekmių ? kaip tai dar nesitiki ...

Petrė

Petrė portretas
Nelabai suprantu iš kur tiek gerbėjų gali turėti Bonkė ir ta daina jos tragiška ,kaip ir Bareikio.

Buvies Lietuvis

Buvies Lietuvis  portretas
o blin koks meslas...
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių