„Microsoft“ pristatė neįtikėtinai pigų, internetui paruoštą telefoną

  • Teksto dydis:

Antradienį bendrovė „Microsoft" pristatė itin pigų, tačiau pritaikytą dalintis akimirkomis internete telefoną „Nokia 222". Apie 30 Eur (prieš mokesčius ir subsidijas) kainuosiantis modelis turi visas reikalingas programėles, leisiančias naršyti internete bei dalintis informacija socialiniuose tinkluose.

Rinkoje pasirodys dvi šio telefono versijos – palaikančios vieną arba dvi SIM korteles. Telefonas buvo kurtas, norint įgalinti žmones nuveikti daugiau. „Nokia 222" vartotojus pasieks su jau įdiegta „Opera Mini" naršykle, orų programėle „MSN Weather", paieška „Bing Search" bei socialiniais tinklais „Facebook" ir „Twitter".

Telefone įtaisyta 2 MP kamera leis fiksuoti nuostabiausias akimirkas, o galinga baterija užtikrins iki 20 valandų pokalbių. „Nokia 222" įdiegtas FM radijas bei MP3 muzikos grotuvas. Mėgstantys žaidimus taip pat nenusivils – telefono savininkai kartą per mėnesį nemokamai galės parsiųsti po „Gameloft" žaidimą. Toks pasiūlymas galios metus laiko.

Naujajame telefone taip pat įtaisytas LED žibintuvėlis, o palaikoma „SLAM" technologija leis dalintis failais tarp skirtingų įrenginių.

Šiame „Nokia" telefone įdiegta „Series 30+" operacinė sistema ir 2,4 colio įstrižainės QVGA ekranas. „Nokia 222" sveria 79 gramus ir palaiko iki 32 GB „microSD" atminties korteles.

Lietuvoje abi „Nokia 222" versijos (vienos ir dviejų SIM kortelių) pasirodys spalio mėnesį ir kainuos apie 30 Eur (prieš mokesčius ir subsidijas). Pirkėjai galės rinktis iš baltos ir juodos spalvos modelių.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių