Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (lapkričio 20 d.)

  • Teksto dydis:

Astrologinė prognozė lapkričio 20-ajai, trečiadieniui.

AVINAS. Šiandien šauniai darbuositės ir kitus įkvėpsite produktyviam darbui. Gali būti kalbama apie komandiruotę, stažuotę, konferenciją, arba tai, kas atnešė pasekmių dabartinei situacijai.

JAUTIS. Būsite kūrybingi, žavūs. Jeigu ne pasikartojančios finansinės problemos, jaustumėtės patogiai atsipalaidavę. Galite patirti meilės nuotykį, flirtą arba gauti honorarą, susitarti dėl jo.

DVYNIAI. Šeimyniška diena. Prioritetą teiksite savų žmonių ratui ir namų erdvei bei komfortu joje. Į namus gali sugrįžti vienas iš šeimos narių. Arba patys grįšite, jeigu buvote išvykę.

VĖŽYS. Galite gauti pranešimą, susijusį su darbo paieškomis, pratęsti esamą veiklos ar komercinę sutartį, imti ar teikti interviu, gauti naudos iš reklamos ar pan. Tiktų prašyti rekomendacijos iš buvusios darbovietės, pasinaudoti įgytais įgūdžiais.

LIŪTAS. Šiandien įmanoma nauda iš anksčiau atliktos veiklos, projekto, reklamos, vaikų išlavinimo. Galimas neblogas pasiūlymas iš seno pažįstamo pagal bendrą hobį.

MERGELĖ. Viską darysite su užsidegimu. Jeigu užteks laiko, tai griebsitės ir išsamios namų ruošos. Visgi įdomesnis užsiėmimas gali būti pasimatymas, paflirtavimas kavinukėje pietaujant arba kūrybinė veikla, sceninis pasirodymas.

SVARSTYKLĖS. Jums šiandien seksis tvarkyti su medicina, labdara, socialine rūpyba susijusius reikalus. Apie jūsų arba artimo žmogaus socialinę veiklą gali būti parengtas straipsnis, interviu.

SKORPIONAS. Šiandien įsitikinsite, kad turite bičiulių, bendražygių, kuriems ne vis vien, kaip jums sekasi. Dėl kitų palankumo galima ir apčiuopiama nauda, ne tik komplimentai.

ŠAULYS. Būsite dalykiški ir sugebėsite daryti gerą įspūdį valdžiai, viršininkams. Kita vertus, vien seno įdirbio ir ankstesnių ryšių neužteks, jeigu norite labiau prasimušti karjeros srityje.

OŽIARAGIS. Tai turėtų būti sėkminga diena. Visiems patiks jūsų optimizmas ir filosofinis požiūris į opius dalykus. Galite sudominti įtakingą asmenį, užsienietį. Gali užsimegzti romantiška intriga.

VANDENIS. Jums gali pavykti atgauti seniai paskolintą daiktą ar pinigų sumą. Arba patys pagaliau atsiskaitysite su kreditoriumi. Beje, kažkas iš draugų gali prašnekti apie bendro verslo planą, investicijas.

ŽUVYS. Palanki diena ieškoti partnerių, tarpininkauti, aiškintis teisinius klausimus, ypač jeigu privalote pagaliau išspręsti užsitęsusią, pasikartojančią problemą. Arba jei norite atsistatyti į buvusias pareigas, atgauti, ką praradote.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių