Astrologinė prognozė liepos 26–rugpjūčio 1 d.

AVINAS

Stokosite energijos, todėl labiausiai patiks atostogauti. Atsargiai elkitės vandens telkiniuose. Saugokitės apsinuodijimų, alerginių reakcijų. Jei visgi teks dirbti ar ką nors organizuoti, galite susidurti su netikėtais keblumais.  Galite išgirsti pastabų, susijusių su jūsų veikla ar vaikais. Savaitgalį galimi nusivylimai dėl negautos planuotos naudos.

JAUTIS

Noriai bendrausite ir neblogai sutarsite su aplinkiniais, tačiau diskutuojant išryškės trūkumai, skirtumai, gal net negarbingi ketinimai. Regis, nelengva bus išlikti korektiškiems. Galite įsivelti į nepadorius žaidimus, intrigas. Ateitis atrodys neaiški, kupina nestabilumo. Savaitės pabaigoje prioritetą teikite šeimai. Laisvalaikis gamtoje patiks visiems.

DVYNIAI

Slėgs netikrumas dėl karjeros, asmeninių santykių. Galite jausti nuovargį, silpnumą. Venkite svaigalų, atsargiai prie vandens. Norėsis mesti į šalį visas pareigas ir kur nors patraukti su gera kompanija. Savaitės pabaigoje nebūkite patiklūs, ypač su užsieniečiais. Kuo mažiau bendrausite, tuo daugiau nemalonumų išvengsite. Rūpinkitės sveikata.

VĖŽYS

Gali užgriūti nenumatyti rūpesčiai, susiję su atvykėliais iš toli, kelione, studijomis ar tarptautiniais reikalais. Galite susižavėti paslaptingu asmeniu ar neįprastomis idėjomis. Galbūt jūs padarysite įspūdį savo keistumais. Jeigu ieškote darbo ar rėmėjų, galite gauti pranešimą. Savaitgalį jums ir dėmesio nestigs, ir variantų, su kuo smagiai praleisti laiką.

LIŪTAS

Aktualūs gali būti mokesčių, muitų, draudimo, investicijų, alimentų ar kiti finansiniai klausimai. Pasisaugokite avarinių ir konfliktinių situacijų. Jums gali tekti reikštis viešumoje, bendrauti su oponentais, konkurentais ar užsieniečiais, nerimauti dėl skrydžių, studijų ar konkursų. Net jei labai stengsitės, nesklandumų pasitaikys. Laikykitės įstatymų.

MERGELĖ

Savaitės pradžioje norint kai ką taikiai išsiaiškinti jums gali prireikti tarpininkų pagalbos, derintis prie kitų, ieškoti kompromisų. Jei to nedarysite, kils nemalonūs debatai arba nekalbadieniai. Jeigu sušlubuos sveikata, nenumokite ranka. Venkite svaigalų, nepraraskite savisaugos instinkto vandenyje. Savaitgalį sunkumų gali kilti kelionėje ar viešint toli nuo namų.

SVARSTYKLĖS

Gali būti, kad užuot atostogavę savaitės pradžioje ieškosite dalykinių partnerių ar darbuotojų, pirksite įrangą, techniką.  Pravartu pasirinkti sveikesnį gyvenimo būdą. Jeigu norite labiau susibičiuliauti su kolegomis ar kitais asmenimis, venkite demonstruoti savo pranašumą. Savaitės pabaigoje jums nepavyks pataupyti. Pramogos, artimųjų įnoriai nemažai kainuos.

SKORPIONAS

Savaitės pradžioje trokšite įspūdžių, romantiško bendravimo. Gali išryškėti jūsų talentai ar pomėgiai. Jūsų meile, silpnybėmis gali naudotis mylimas žmogus, vaikai. Jeigu jums aktualu susirasti darbą, pravartu kreiptis dėl informacijos. Regis, jau skaičiuosite vasaros išlaidas ir suksite galvą, kaip jas kompensuoti. Savaitgalis nenuvils, jei paisysite kitų žmonių interesų.

ŠAULYS

Labai rūpinsitės nuosavybe ir artimais žmonėmis. Jie nebūtinai tai įvertins. Galimi nesusipratimai, keisti kaprizai. Nedramatizuokite smulkių nesklandumų, nekelkite įtampos. Jei mokėsite atidžiai klausytis ir domėsitės aktualijomis, daug sužinosite ir pasinaudosite informacija. Savaitgalį norėsis daug nuveikti, tačiau pavyks kur kas mažiau.

OŽIARAGIS

Tikriausiai domėsitės reikalais, kurių eiga yra neaiški, trūksta leidimų, tinkamai sutvarkytų dokumentų, informacijos. Galite gauti žinią iš toli. Situacija vers vikriai suktis ir daug bendrauti. Kai kuriuos reikalus stengsitės pakreipti labai konkrečia vaga. Savaitės pabaiga įpareigos imtis namų ruošos. Galbūt atvyks svečių. Saugokite vaikus.

VANDENIS

Būsite nusiteikę tvarkyti nuosavybės ir komercinius reikalus. Norėsis pasiremontuoti namus arba pasimėgauti tuo komfortu, kuris jau yra sukurtas. Galbūt ieškosite galimybių lengvai pralobti. Saugokitės sukčių, paskubomis nieko nepasirašinėkite, neteikite garantijų. Savaitgalį daugiau dėmesio pareikalaus šeima, artimieji.

ŽUVYS

Giliau susimąstysite apie savo ateitį, tobulėjimo galimybes. Galite patirti romantišką nuotykį. Būkite atidūs už vairo, o visuomeniniame transporte, viešuose renginiuose saugokitės kišenvagių. Jei atostogaujate ir esate labiau atsipalaidavę, tuomet tiesiog džiaugsitės gerais ir skaniais vasaros dalykais. Savaitgalį galite susitikti su giminaičiais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių