Astrologinė prognozė kovo 21–27 d.

AVINAS

Gali atsiskleisti jūsų santykių, bendravimo ar skaičiavimo spragos. Galbūt teks susitaikyti su kai kuriais praradimais, pokyčiais. Natūralu, kad tokius patyrimus lydės didelis nerimas. Saugokitės ugnies, avarijų. Savaitės viduryje galite įsivelti į etinius, religinius, filosofinius, teisinius ar politinius disputus. Savaitgalį galite padaryti įspūdį.

JAUTIS

Savaitės pradžia bus nervinga, įtempta. Ne jėga, prievarta, o kantrybe stenkitės į gera pakreipti santykius. Bendraudami būkite korektiški, diplomatiški. Gresia traumos. Savaitės antra pusė žada daugiau optimizmo, tačiau energijos sumažės. Galite gauti informacijos, kaip sekasi veiklos partneriams užsienyje. Savaitgalis tinkamas kelionėms, viešnagėms.

DVYNIAI

Nemažai rūpesčių turėsite darbe, o jeigu negaluojate – dėl sveikatos, tyrimų, gydymosi. Jeigu kažkas buvo daroma neatsakingai, dabar gali išryškėti padariniai. Nesivelkite į jokius ginčus – grubesnis žodis, paskleistas gandas bus suprastas kaip įžeidimas ir gali išprovokuoti kerštą. Savaitgalį gali kilti noras keisti aplinką, iš pagrindų tvarkytis.

VĖŽYS

Savaitės pradžioje būsite nusiteikę kažką paaukoti dėl savo tikslo ar aistros. Galbūt atsiradusį energijos perteklių išliesite sportuodami. Atsakingiau žvelkite į užmezgamus santykius, duodamus pažadus. Pasisaugokite traumų. Nuo savaitės vidurio pavyks daug nuveikti, gauti naudingos informacijos. Galite užmegzti bendradarbiavimo, tarpininkavimo ryšius arba jais pasinaudoti.

LIŪTAS

Nesigriebkite sudėtingų reikalų, ypač jei turite problemų šeimoje. Būtų rizikinga leistis į avantiūrą ar audringą nuotykį. Galbūt nesaugiai elgsis vaikai ir tai sukels rūpesčių. Saugokitės ugnies. Nuo savaitės vidurio pravartu užsiimti kūrybine veikla. Pasistenkite geriau suprasti mylimą žmogų. Artėjant savaitgaliui, būsite nusiteikę rimtai dirbti.

MERGELĖ

Savaitės pradžioje gali paaiškėti, kokie jūsų ir aplinkinių interesai sutampa, o kokie tampa kliuviniu. Atviri pokalbiai gali padėti daug ką išsiaiškinti, bet kartu suteikti nemalonių išgyvenimų. Saugokitės ugnies, traumų, avarijų. Nuo savaitės vidurio daug galvosite apie verslo, nuosavybės, gyvenamosios vietos, piniginius klausimus. Savaitgalį tiktų atsidėti kūrybai.

SVARSTYKLĖS

Gali kilti būtinybė susigrąžinti skolas, pasiskolinti ar dėl ko nors suderėti. Rūpės stambūs pirkiniai. Galite keisti asmeninius planus, susijusius su kelione, studijomis, projektu ar kt. Saugokite vaikus. Nuo savaitės vidurio noriai bendrausite, demonstruosite žinias. Atidžiai vykdykite dalykines užduotis ir vairuokite, neskleiskite klaidinamos informacijos. Geriau seksis, jeigu gebate derinti interesus. Bus progų kreiptis patarimų ir pagalbos į kitus. Savaitgalį leiskite su artimais žmonėmis, vaikais.

SKORPIONAS

Savaitės pradžioje atskleisite savo ypatingas savybes. Pasiekti tikslą prireiks didelių pastangų, drąsos, netgi rizikos. Sudaromas sutartis laiku ir tvarkingai įforminkite, kad nekiltų nereikalingų problemų. Saugokitės ugnies, sprogimų, agresijos. Nuo savaitės vidurio malonių emocijų teiks draugystės ir meilės ryšiai. Savaitgalį neatsisakykite pakvietimo pasisvečiuoti.

ŠAULYS

Dėl subjektyvių ir objektyvių priežasčių gali apimti pesimistinės nuotaikos. Nepasiduokite slogiai nuotaikai, nedarykite negatyvių išvadų, nes turite būti stiprūs dėl tų, kurie šalia. Neprovokuokite rizikingų situacijų, nes galite nukentėti patys arba pakenkti kitiems. Savaitgalį nepagailėkite pinigų, laiko ir jėgų, kad suteiktumėte gerų emocijų artimiesiems.

OŽIARAGIS

Kils saviraiškos poreikis, noras įgyvendinti ambicijas. Susitikimai ir pokalbiai gali būti reikšmingi. Galbūt kažką svarbaus išsiaiškinsite su draugais, kolegomis, turėsite galimybę juos labiau pažinti. Savaitės viduryje nebūkite išsiblaškę, nerizikuokite, nes galite pakenkti sau ir kitiems. Artėjant savaitgaliui, galite atskleisti savo geriausias savybes.

VANDENIS

Savaitės pradžia gali būti nervinga, kupina neprognozuojamų įvykių. Galbūt patirsite kontrolę, patikrinimą ar rimtą stresą. Gali nustebinti kolegų solidarumo trūkumas. Stenkitės nesuklysti, nes klaidos gali daug kainuoti. Nuo savaitės vidurio pasitarnaus jūsų sugebėjimas diplomatiškai ir motyvuotai bendrauti, derėtis. Kritiškiau vertinkite išgirstus pasiūlymus, patarimus.

ŽUVYS

Nelabai seksis suprasti, kuo pasitikėti. Labiausiai pasikliaukite savo protu ir patirtimi. Nesivelkite į intrigas. Itin saugokite sveikatą. Verčiau nesiveržkite į kelionę, jeigu tuoj pat išvykti nebūtina. Neskubėkite imtis pokyčių ir visko negriaukite. Nuo savaitės vidurio likimas savaime išspręs kažkokią jums iškilusią dilemą. Galite rasti sąjungininkų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių