Astrologinė prognozė balandžio 13-19 d.

AVINAS

Šią savaitę tikriausiai teks pasirūpinti ne vien įprastais reikalais. Regis, teks šalinti trūkumus dokumentuose, rašto darbuose. Pravartu susikoncentruoti sprendžiant dalykines ir viešas problemas, prisiminti patirtas praeities pamokas. Neliekite neigiamų emocijų ant kitų žmonių. Į savaitės pabaigą labiau pasisaugokite sukčių, o ypač situacijų, kuriose gali užkibti infekcija. Gali užsimegzti įdomus virtualusis ryšys.

JAUTIS

Savaitės pradžioje galvosite apie darbus, mokslus. Regis, jausite slaptą priešiškumą. Kažkas be skrupulų stengsis jus nustumti, apkalbėti. Aplinkinių netolerantiškumas ir reiklumas augs. Galimi finansiniai ar kitokie keblumai. Artėjant savaitgaliui, augs ūpas siekti savirealizacijos, plėsti akiratį. Tikėtina, kad ką nors paremsite, sušelpsite. Pokalbiai socialiniuose tinkluose jus sudomins, pralinksmins.

DVYNIAI

Šiuo metu gali paaiškėti, kad nebėra laiko delsti, jei norite šio to naujo išmokti, išsaugoti finansinį stabilumą, sustiprinti sveikatą. Galbūt teks pateikti ataskaitas, ką ir kaip nuveikėte per tam tikrą laiką arba bus tikrinamos jūsų žinios, kompetencija. Mažiau gilinkitės į svetimus trūkumus, o daugiau į tai, ką reikia taisyti savyje. Nepatartina bendrauti su užsieniečiais, būti patikliems bendraujant su bet kuo socialiniuose tinkluose.

VĖŽYS

Savaitės pradžioje bus sunku priimti sprendimus, nes atsiras nepritariančių, oponuojančių. Gali būti, kad ant plauko pakibs kai kurie planai. Apsidrauskite nuo galimų rizikų, jeigu leidžiatės į kelią ar vykstate į susitikimą. Dabar padarytos klaidos gali daug kainuoti. Opus gali tapti skolų, mokesčių klausimas. Žiūrėkite, ką pasirašote. Saugokitės avarinių situacijų, infekcijų. Savaitgalį džiugins aplinkinių reiškiamas susidomėjimas.

LIŪTAS

Šią savaitę dėl nerimo ar keisto silpnumo nepajėgsite normaliai dirbti ir bendrauti. Galbūt tai bus susiję su pokyčiais darbe, sveikata arba su dominančių asmenų situacija. Rūpesčių gali sukelti ir studijų reikalai arba sumaištis partnerystės santykiuose. Staiga galite nutraukti ryšius su jums svarbiu asmeniu arba leistis į pavojingą avantiūrą. Nekoks metas kontaktams su užsieniečiais. Pasistenkite atstatyti darną santykiuose su antrąja puse. Savaitgalį pravartu peržiūrėti garderobą, išmesti susikaupusį šlamštą.

MERGELĖ

Savaitės pradžioje jus viskas domins, būsite kūrybingi, tačiau galite elgtis kiek neatsakingai. Labiau pasidomėkite, kuo užsiima jūsų vaikai prie kompiuterio. Iš darbovietės / darbe galite gauti pastabą ar žinią, kad kai ką reikės papildomai padaryti ar perdaryti. Jei norite rizikuoti verslo srityje, turite rimtai pagalvoti apie galimus padarinius. Dėl sveikatos sutrikimo arba didelio darbo, mokslo krūvio galite pasijusti nekaip.

SVARSTYKLĖS

Savaitės pradžioje jums rūpės buitis, kasdieniniai reikalai. Net nesistenkite pakeisti nepakeičiamų dalykų, būkite tolerantiški. Jei velsitės į ginčus, didesnė tikimybė bus įgyti priešų, o ne ką nors įrodyti. Regis, ilgėsitės mylimo žmogaus, trokšite pramogų. Nuo trečiadienio teks vikriai suktis, jeigu tenka organizuoti pagalbą kitiems, rinkti lėšas. Derėtų labiau pasidomėti ir vaikų poreikiais. Savaitgalį būsite nusiteikę puoštis, keistis.

SKORPIONAS

Ši savaitė be pasigailėjimo įsuks į reikalų verpetą. Galite gauti netikėtą žinią ar išgirsti gandus, kurie sudrums ramybę. Atrodys, kad griūva stabilumas, o pokyčius tenka priimti nepasiruošus. Iš kailio nersitės, kad nepriekaištingai atliktumėte pareigas ir kad jūsų nurodymus vykdytų kolegos ar šeimos nariai. Pasitenkinimas veiklos rezultatais privers stipriau plakti širdį, labiau jausti pavasarį. Padarysite įspūdį tam, kam norite jį padaryti.

ŠAULYS

Šiuo metu aktualūs bus reikalai, susiję su verslu, pinigais, nuosavybe, nuoma, tiekimu. Gali kilti pagunda veltis į aferą. Tai gana pavojinga. Labiau prižiūrėkite ir saugokite vaikus. Tikriausiai teks bendrauti su žiniasklaida, rašyti. Kažkuris iš jums aktualių klausimų gali išsispręsti. Jūsų argumentai padės patraukti reikiamo asmens dėmesį. Savaitgalį skirkite išsamiam susitvarkymui. Išmeskite / išdalykite nebereikalingus daiktus.

OŽIARAGIS

Savaitės pradžioje gali kilti nesusipratimų, pakibti planai, įstrigti susitarimai. Griežtais, nekorektiškais pareiškimais galite įpykdyti savo pašnekovus. Netvarkykite turtinių, verslo reikalų paskubomis, pravartu nuodugniai išsiaiškinti, ką gausite ir ką prarasite. Labiau rūpinkitės šeimos nariais. Kai nusiraminsite, kils noras puoštis, savo rankomis pasigaminti įdomių aksesuarų. Savaitgalį nestigs bendravimo, dėmesio.

VANDENIS

Savaitės pradžioje būtų geriau kai ką pristabdyti, atidėti, nei skubotai įsipareigoti. Antruoju atveju teks gailėtis arba turėti vargo, kad būtų leista pakoreguoti, pakeisti. Ypač saugokite sveikatą. Asmeniniuose santykiuose – nieko gero. Pyksitės su namiškiais, kaimynais, komentatoriais socialiniuose tinkluose. Saugokitės traumų. Šį savaitgalį pravartu mėginti atsikratyti blogo įpročio, gerinti mitybą ir sveikatą.

ŽUVYS

Šią savaitę jums nekils ypatingų rūpesčių tuo atveju, jei numatyti reikalai tekės įprasta vaga. Blogiau, jei aplinkybės ar koks subjektas pažeis tą ritmą. Regis, jums stigs objektyvumo. Esant žalos galimybei, atsisakykite abejotino sumanymo. Laikykitės nustatytų taisyklių, kad išvengtumėte incidentų. Gali prabilti ar plėtotis jūsų meninis talentas. Atpalaiduojamai veiks meditacijos, muzika. Kita vertus, grėsmę kelia sukčiai ir infekuoti žmonės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

būrė

būrė  portretas
Palmeyrė,kad visks bus gera. Atseit prezidentas bus skvernelis. Kur žiūrim, kodėl nesutvarko tų mulkintojų, neprisiteisiam kompensacijų iš jų už senus kopijuotus klaidinimus. O reiktų kreiptis į VMI.

Klausimėlis

Klausimėlis portretas
Žuvims kelia pavojų infekuoti ,sako žvaigždžių komentatoriai, bet apie korona nutyli.Kodėl nejau čia žvaigždės pasiuntė?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 24 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 24 d.)

    AVINAS. Šiandien būkite atidesni su svetimomis vertybėmis ir dokumentais, jų nesugadinkite. Venkite aplaidumo, jeigu teks ruošti ar nagrinėti svarbų dokumentą, tekstą ir pan. Vadovaukitės teisingumo nuostata. JAUTIS. Jeigu turite galimyb...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 23 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 23 d.)

    AVINAS. Jeigu nebuvote sutvarkę finansinių reikalų, grąžinę skolų, nesistebėkite, kad užgrius rūpesčiai, išlaidos. Vakare galite pasielgti neįprastai, rizikingai – galbūt leisitės į avantiūrą. JAUTIS. Aplinkiniams darysite prie&s...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 20 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 20 d.)

    AVINAS. Tikriausiai mėginsite keisti išvaizdą, stilių ir jums pavyks. Kita vertus, tykos traumos, infekcijos, todėl pasisaugokite ir laikykitės higienos taisyklių, venkite nesveiko, nešviežio maisto. Neerzinkite gyvūnų. JAUTIS. Būsite ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 19 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 19 d.)

    AVINAS. Aktualiausi bus sveikatos, grožio, augintinių ir namų komforto klausimai. Galite gauti džiugią žinią, sulaukti komplimentų, dovanų, meilės prisipažinimo ar pan. JAUTIS. Nuo pat ryto galvosite apie pramogas, pasimatymus ir pan. Regis, daug d...

  • Astrologinė prognozė balandžio 22–28 d.
    Astrologinė prognozė balandžio 22–28 d.

    Ką žada žvaigždės? ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 18 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 18 d.)

    AVINAS. Gali kilti ūpas įgyvendinti drąsias idėjas, išbandyti save scenoje, sporte ar paskatinti tam vaikus. Regis, nevengsite naujų pažinčių, nuotykių. Galbūt įsigysite augintinį – šunį, katę ar kt. JAUTIS. Iki vakaro jums l...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 17 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 17 d.)

    AVINAS. Norėsis lengviau atsikvėpti ir pasilinksminti. Jus prisimins seni draugai, gerbėjai arba jūs patys jiems save priminsite. Puikiai suksitės, jeigu užsiimate pramogų verslu, kūryba ar esate gastrolėse. JAUTIS. Būsite nusiteikę iš petie...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 16 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 16 d.)

    AVINAS. Būsite nusiteikę rizikuoti. Galbūt sulauksite sėkmės. Galima netikėta staigmena, dovana. Derėtų pasisaugoti finansinių sukčių. JAUTIS. Nesibaigianti rūpesčių virtinė neleis jums atsipalaiduoti. Po nelengvų svarstymų galite priimti net...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 13 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 13 d.)

    AVINAS. Daug bendrausite, juokausite, flirtuosite. Galite susitarti dėl trokštamo pasimatymo, kelionės ar pan. Visgi svarbu neprarasti savitvardos su žmonėmis, nes situacija bus nestabili. Vakaras palankesnis ramiam buvimui namuose nei nuotykiams. ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 12 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 12 d.)

    AVINAS. Regis, teks pabėgioti, jei norėsite suspėti nuveikti suplanuotus darbus. O jų išties nestigs. Tikėtina reikšminga informacija, kuri neramins. Venkite rizikos kelyje, neviršykite greičio. JAUTIS. Regis, sieksite susikurti tvi...

Daugiau straipsnių