Suvaidinto orgazmo ženklai ir simptomai

Vyrukai, tikrai manote, kad jūsų žmona arba mergina visuomet patiria malonumą? Manote, kad orgazmus vaidina tik kitos moterys, tik ne jūsiškė? Optimistai! Pagalvokite dar kartą.

Vieno tyrimu metu net 85 proc. vyrai teigė, kad jų partnerės patyrė orgazmą paskutinio sekso metu. Tuo tarpu tik 64 proc. moterų teigė iš tiesų jį patyrusios. Išvada: moterys kartais apsimetinėja patiriančios orgazmą.

Geriausias būdas išsiaiškinti kada mergina vaidina orgazmą yra pažinti tikro orgazmo simptomus. Ypatingai šie ženklai išryškėja dar prieš patiriant didyjį O.

Taigi, kokie tie ženklai? Iš ko galima spręsti, kad ji arti orgazmo? Daugybė poetų savo rašliavose perteikė moters susijaudinimą skambiais žodžiais. Žinoma, orgazmo ženklus aprašė ir negrožinės literatūros atstovai, pvz. Vu Hsienas (Wu Hsien):

Jos rankos tampa karštos, o pilvas sušyla. Tuo tarpu kūno kalba tampa beveik nesuprantama. Iš išvaizdos ji atrodo tarytum būtų pakerėta. Kūnas tampa švelnus, o pirštų galiukai jautrūs.”

Na, bet sakysite kaip galima pajausti kūno švelnumą ar pirštų galiuką jautrumą? Nejaugi čiupinėti kūną kaip kokiam bepročiui? Štai kaip atpažinti šiuos signalus:

  • Suintensyvėjęs kūno ritmiškumas
  • Kūno temperatūros padidejimas
  • Širdies ritmo padidėjimas
  • Didelė raumenų įtampa
  • Pilvo raumenų susitraukimas

Seksualinės įtampos metu, jos vagina ir gimda susitraukinės 10-15 kartų vidutiniškai po 8 sekundes kiekvieną kartą. Genitalijų susitraukinėjimas tai įtempia, tai atpalaiduoja daugybę kūno raumenų, įskaitant rankų, kojų, kaklo ir veido. Net pirštai “nebesuvokia ką daro”.


Šiame straipsnyje: orgazmasseksas

NAUJAUSI KOMENTARAI

jo jo

jo jo portretas
reiks paskaiciuot kiek kartu susitraukia .....

mhm

mhm portretas
Ir laiką neužmiršk nuimt ;)

Zygfrid

Zygfrid portretas
Gali vaidinti, nieks nedraudzia- svarbu pist duoda
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių