Simona Bandita: graži moteris turi būti pailsėjusi

  • Teksto dydis:

Dažna moteris šiandien gyvena įtampoje ir nuolatinėje skuboje, siekdama kuo efektyviau ir tikslingiau išnaudoti turimą laiką. Gyvenančioms tokiu pašėlusiu ritmu specialistai pataria nepamiršti pasirūpinti savimi ir skirti laiko grožio procedūroms.

„Grožio procedūros puikus būdas puoselėti gerą ne tik fizinę, bet ir emocinę savijautą. Vienos norėdamos atsipalaiduoti renkasi manikiūrą ar pedikiūrą, kitos masažus ar veido odos priežiūros procedūras. O kartais savijautai pagerinti pakanka tiesiog naujos šukuosenos,“ – sako masažų, spa ir grožio paslaugų el. parduotuvės „Pasiutus Lapė“ atstovė Skaistė Tebelškienė.

Tokiam požiūriui pritaria ir nuolatiniame veiklos sūkuryje besisukanti „Zip FM“ radijo laidų vedėja ir didžėjė Simona Albavičiūtė–Bandita. Jos teigimu, moters išvaizda tiesiogiai priklauso nuo jos vidinės savijautos.

– Kas, tavo nuomone, yra graži moteris?

– Man graži moteris ta, kuri yra laiminga ir savimi patenkinta. Juk grožis nepriklauso nuo fizinės išvaizdos. Dažnai moterys išgyvena dėl priaugto svorio, bet juk yra daugybė gražių stambesnio sudėjimo žmonių. Graži moteris turi būti pailsėjusi, pasitikinti savimi ir tvarkingai atrodanti.

– Pasidalink savo grožio receptu.

– Pati svarbiausia grožio procedūra man yra miegas. Nes jei esi pavargęs, net nematai savęs veidrodyje. O kai esi pailsėjęs, tai norisi ir gražėti. Specialias procedūras atlieku pakankamai retai, bet labai mėgstu veido kaukes. Tačiau svarbiausia susitvarkyti savo viduje. Kai jautiesi gerai, tada ir esi graži.

– Kokias grožio procedūras renkiesi kasdien?

– Plaukams naudoju argano aliejų, o veidui drėkinamąsias kaukes. Pudros kasdien nenaudoju. Ją išsitraukiu tik tada, kai einu į kokį nors renginį.

– Ar išvaizda rūpiniesi pati, ar kreipiesi į grožio specialistus?

– Kasdienine savo išvaizda rūpinuosi pati, į specialistus kreipiuosi tik dėl rimtesnių procedūrų. Esu dariusi PRP – kraujo plazmos procedūrą veidui. Ji yra ilgalaikė, ir jos niekaip negalėčiau pasidaryti pati. Ši procedūra skaistina ir atjaunina odą. Taip pat turiu savo manikiūro ir pedikiūro specialistę, pas kurią nuolat vaikštau.

Išvaizdai ir grožiui įtaką daro ir gyvenimo būdas, tad aš renkuosi sveiką, gerą ir šviežią maistą. Mėgstu daržoves, žuvį ir jūros gėrybes. Geriu natūralų vandenį, o ne limonadus ar saldžius gėrimus. Žinoma, kartais mane irgi galima išvysti greito maisto restorane ar geriančią kolą, bet tai nėra dažnas atvejis. Pavalgiusi gero maisto, geriau jaučiuosi, nebūnu pavargusi ar apsnūdusi.

– Ką visada galima rasti tavo kosmetikos priemonių krepšelyje?

– Mano kosmetinėje visada galima rasti argano aliejaus plaukams. Nuo jo plaukai tampa švelnūs ir žvilgantys. Visada turiu ir veido prausiklį, drėkinamąjį kremą, serumą su hialurono rūgštimi, kuris drėkina ir apsaugo odą, bei kūno losjoną.

– Gyvenant įtemptu ritmu, svarbu atsipalaiduoti. Kas tau padeda tai padaryti?

– Geriausiai atsipalaiduoti padeda poilsis. Man svarbu turėti galimybę tiesiog praleisti dieną namuose. Labai mėgstu aplankyti savo šeimą. Laikas su artimaisiais tikrai padeda atsipalaiduoti. Taip pat labai mėgstu išsimiegoti. Galiu labai įtemptai gyventi ir miegoti vos po keletą valandų per parą, tačiau vėliau privalau skirti laiko sau ir sujungti visas mintis į vieną.



NAUJAUSI KOMENTARAI

NIEKO NESUPRATAU-KODEL IR DEL KO TA RODO

NIEKO NESUPRATAU-KODEL IR DEL KO TA RODO portretas
LEOPOLDAS CHANYGA BEVEIK BANDITAS

Anonimas

Anonimas portretas
Čia radio laidų vedėja. Vieną kartą atsitiktinai dirdėjau automobilyje. Sako didididin. Tada skaito žinias. Tada vėl sako didididin.

kazin

kazin portretas
sprendziant pagal pavarde -su panasu kad galvele ne visai viskas gerai...
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių