J. Žižė laužo stereotipus apie deimantus

  • Teksto dydis:

Jeigu „deimantai – geriausi merginų draugai“, tai Julija Žižė šiam pavasariui susirado naujus geriausius draugus – visą „The Factory Diamonds and Jewellery by Ribas“ pavasarinę kolekciją.

Šiai fotosesijai Julija pozavo praėjus vos kelioms savaitėms nuo jos antrosios dukrelės Otilijos gimimo.

Papuošalų kolekcijos šūkis –„Deimantai kiekvienai dienai“, kuria norima sulaužyti stereotipus, jog deimantai skirti tik ypatingoms progomis. Kolekcija išsiskiria ne tik savo lengvumu ir elegancija, bet ir paiso naujausių juvelyrikos mados tendencijų, rašoma pranešime spaudai.

„Dabar labai populiaru derinti daug smulkių papuošalų drauge. Tai gali būti daug žiedelių su skirtingais akmenimis ar be jų, skirtingo ilgio plonos grandinėlės su mažais pakabukais, kurie skiriasi savo stilistika, tačiau kartu suderinti atrodo labai efektingai. Tai ypač gražu vasarą, kai papuošalai nugula ant nuogų rankų ar atviresnių iškirpčių. Žinoma, šiltąjį sezoną norisi ir daugiau spalvų, tad labai įdomiai atrodo papuošalai su smaragdais, rubinais, rožiniais deimantais. Beje, pastarieji yra itin reti, todėl labai geidžiami. Rožiniai deimantai gražiai dera su dabar ypač madingu rožiniu auksu,“ – sako gemologė ir kolekcijos kūrėja Dana Ribas.

Pasakodama apie bendradarbiavimą su J. Žiže, Dana atskleidė, kad jų pažintis prasidėjo tada, kai Julija į deimantų namus užsuko išsirinkti papuošalo. „Žaviuosi Julija: ji veikli, ambicinga ir šiuolaikiška, puikiai žongliruoja tarp motinystės ir karjeros“, –pasakojo Tel Avivo deimantų biržos narė.

Verslininkė bei mados prekių ženklo kūrėja J. Žižė sako, kad renkantis tiek rūbus, tiek papuošalus, jai svarbiausia ne tik stilius, bet ir kaina. „Lengva atrodyti stilingai, kai gali sau leisti apsipirkti brangiausiose pasaulio parduotuvėse. Tačiau mažai kam iš mūsų tai prieinama. Tuo tarpu mažesni prekių ženklai dažnai gali pasiūlyti ne tik puikius kūrinius, bet ir kiekvienam prieinamas kainas“, – įsitikinusi Julija.

Paklausta apie patį įspūdingiausią jos turimą papuošalą, ji atskleidė, kad tai – vyro dovanota auksinė grandinėlė su pakabuku, inkrustuotu deimantais ir išraižytu Lėjos vardu. „Šį papuošalą gavau tik gimus mūsų pirmajai dukrelei Lėjai, kurį jai ketinu padovanoti, kai bus vyresnė. Tikiu, jog tai bus ypatinga mamos dovana dukrai, galbūt net taps iš kartos į kartą perduodama šeimos relikvija...“, – apie širdžiai mieliausią gautą papuošalą pasakojo Julija. Pasirodo, kad ir sausį gimusi Julijos dukrelė Otilija turi savo pirmąjį deimantą – ji dovanų gavo nuo piktos akies saugančią, Holivudo įžymybių pamėgtą raudono siūlo apyrankę su nedideliu deimantu. „Tikiu energetine akmenų galia, visatos dėsniais“, – pridūrė kolekcijos veidas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Da koks skirtumas kas su kuom miegojo ir kas ka gavo, tiesiog grazi moteris geras gyvenimas saunuole meiluzes ir zmonos idealas :)

Anonimas

Anonimas portretas
Graži dama.

Irena

Irena portretas
Ar jau pradėjai gerbti savo motiną?
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių