Atlikėja Monique be grimo: trūkumai dažnai tėra aplinkinių „įkalti“ žodžiai

  • Teksto dydis:

„Žingsnis link nuoširdžios meilės sau, kai nustoji savo netobulumus vadinti trūkumais“, – drąsiai sako dainininkė Monique ir neslepia, kad gali nutikti ir taip, kad ją be grimo pamatysime ir ant scenos.

Anot jos, mūsų įsivaizduojami trūkumai dažnai tėra aplinkinių „įkalti“ žodžiai, kurie net nėra mūsų nuomonė. Monique sako, kad pamilti trūkumus lengviau, kai supranti, kad tau jie nėra trūkumai, o priešingai, dalykai, padedantys pabrėžti unikalumą.

Atlikėja įsitikinusi – save mylėti padeda atvirumas. „Jei esi pakankamai atvira su savimi, jeigu pripažįsti, kad tau kai kurie santykiai yra labiau kenksmingi nei brangūs. Jei esi atvira sau, kad tie sekami profiliai instagrame, kuriuos žiūri kasdien, tave verčia lyginti save su kitomis ir blogai jaustis. Jei esi atvira sau, kad dešimt minučių scrollinimo veikiau iškeistum į odos priežiūros rutiną ryte ir vakare, kad oda vėl atsigautų – sprendimai ateina savaime. O su tinkamais sprendimais – ir meilė sau“, – sako atlikėja.

Pasimėgauti laiku sau

Natūralų grožį vertinanti atlikėja sako, kad jai svarbu kasdien pasirūpinti plaukais ir oda. „Mano darbas reikalauja nuolat būti su įvairiausiomis šukuosenomis ir sunkiu makiažu, todėl, kasdienybėje labai mėgstu būti su paprasčiausiai išplautais ir išdžiovintais plaukais, be makiažo. Tačiau, kad jausčiausi gerai – būtina jais rūpintis kiekvieną dieną. Tai neužima nei daug laiko, nei kainuoja daug pinigų“, – sako atlikėja.

Rinkdamasi kosmetikos priemones ji vertina minimalizmą, džiaugiasi, kai pavyksta atrasti nebrangius, tačiau efektyvius kosmetikos produktus. Šiuo metu atlikėja bendradarbiauja su nauju „Eurovaistinėse“ atsiradusiu pagamintu Švedijoje „Skin logic“ prekiniu ženklu. Atlikėjai svarbu, kad šios kosmetikos priemonės yra dermatologiškai patikrintos, o skirtingos linijos tinkamos įvairiems odos tipams.

Atlikėja rinkdamasi kosmetiką atsižvelgia į žmonių ir specialistų rekomendacijas, vertina vaistininkų patarimus, taip bandydama atranda sau tinkamus produktus, kurie padeda puoselėti grožį ir skirti laiko sau.

Svarbiausia balansas

Atlikėja pasakoja, kad natūralumą įvertinti padėjo sceninis makiažas, kai po koncertų, pasirodymų, filmavimų, tiesiog norisi leisti pailsėti nuo dekoratyvinės kosmetikos priemonių. Tokiomis dienomis Monique mėgaujasi leisdama laiką be makiažo ir sako, kad sau tokia nepaprastai patinka.

„Alicia Keys, kažkada skelbusi boikotą nenatūralumo ir grožio kultui, – pradėjo vaikščioti į renginius ir koncertus be makiažo. Ir aš jos pavyzdžiu pasekiau keletą kartų. Tai išlaisvina. Kai supranti, kad nesi priklausoma nuo pasigražinimo priemonių. Kai supranti, kad esi sau graži ir tokia, ir tokia“, – sako ji.

Pasak dainininkės, tikrasis grožis visada atsiskleidžia ir be makiažo, o geriausiai tai nuspręsti padeda žmogaus poelgiai ir jo charakteris.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
O kas ji tokia?

Jooo

Jooo portretas
K l i t o r i s kaip kumštis

Ooo

Ooo portretas
Ir kas gi jai nutiko, kad taip norisi rodytis nuogai...
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių