Judėjimui „Okupuok Volstritą“ ima stigti pinigų

Amerikiečių judėjimo „Okupuok Volstritą“ organizacinis komitetas sako, kad jam ima trūkti lėšų veiklai tęsti.

Apie tai rašo „The Wall Street Journal“, kurį cituoja lenta.ru.

Pasak judėjimo buhalterio Haywoodo Carey, sąskaitose liko apie 170 tūkst. dolerių. Jei išliks dabartinis išlaidų lygis, jo teigimu, protestuotojai liks be pinigų po mėnesio.     

Kaip pažymi leidinys, 2011 m. rudenį, kai vyko pačios didžiausios protesto akcijos prieš ekonominę ir socialinę nelygybę Jungtinėse Valstijose, judėjimui „Okupuok Volstritą“ buvo suaukota per 700 tūkst. dolerių. Tačiau paskutiniu metu norinčių finansiškai palaikyti protestuojančiuosius liko mažai.

„The Wall Street Journal“ duomenimis, sausio 14-ąją judėjimo organizacinio komiteto nariai balsavo už tai, kad būtų įšaldytas naujų projektų finansavimas. Tačiau jau pradėtų akcijų finansavimas, o taip pat išlaidos transportui, maistui ir drabužiams lieka.  

Judėjimas „Okupuok Volstritą“ protestus prasidėjo rugsėjo 17 d. Niujorke ir greitai išplito į kitus didelius miestus Jungtinėse Valstijose, o taip pat ir užsienyje.


Šiame straipsnyje: Okupuok Volstritą

NAUJAUSI KOMENTARAI

nieko

nieko portretas
nieko, M

nieko

nieko portretas
nieko, Maskva parems

2-am

2-am portretas
pritariu, taip ir bus. Juk kur tik demonstrantai (tinginiai), ten ir raudonos vėliavos. Maskva viską daro, kad tik trikdytų tvarką, rimtį. Tos valstybės įsileido įvairių arabų, negrų, tai dabar ir pajuto, ką tai reiškia.
VISI KOMENTARAI 3

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių