Vilniaus rajone nuskendo berniukas

Šiandien 15.38 val. Bendrajame pagalbos centre bendruoju pagalbos telefono numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad  Vilniaus rajono Rudaminos seniūnijos Šveicarų kaimo tvenkinyje  nuskendo berniukas.

Į įvykio vietą išsiųstos priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos, informacija apie įvykį perduota Vilniaus rajono greitosios medicinos pagalbos stočiai ir Vilniaus apskrities vyriausiajam policijos komisariatui.             

16.25 ugniagesiai skenduolį ištraukė iš tvenkinio.


Šiame straipsnyje: skenduolisnuskendo. tvenkinys

NAUJAUSI KOMENTARAI

prakeikti

prakeikti portretas
tėvai, jei negali prižiūrėti savo vaikų

nAti

nAti portretas
Prie ko cia tevai,negali gi visa laika buti salia , To labiau ne toks ir mazas buvo berniukas kad ji priziuret reiketu .. Tevu labai gaila... Uzuojauta....

arvydas damijonaitis

arvydas damijonaitis portretas
GYVYBIŠKAI SVARBI INFORMACIJA: Žmonės skęsta dėl vienos pagrindinės priežasties.Mažas lašelis vandens papuola į bronchus,automatiškai blokuojamas(išsijungia) smegenyse esantis PLAUČIŲ ORO ĮKVĖPIMO CENTRAS.Žmogus negali įkvėpti oro ir per 2 minutes uždusta.Jeigu nori gyventi, reikia žinoti KAIP ĮJUNGTI PLAUČIŲ ORO ĮKVĖPIMO CENTRĄ. Reikia 10 sekundžių apvirsti(žemyn galva), tik tada įkvėpimo centras įsijungs,galėsit įkvėpti oro kai vėl iškilsit į paviršių..
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių