Skandalingai pagarsėjusi I.Vaškelienė pavargo: išeina į pensiją

Iš pareigų traukiasi įvairiose skandalingose istorijose pagarsėjusi Kultūros paveldo departamento (KPD) Kauno teritorinio padalinio vadovė Irena Vaškelienė. Departamentas oficialiai patvirtino, kad vadovė traukiasi iš pareigų, tačiau šiuo metu turi nedarbingumo lapelį.

Spėjama, kad priimti šį sprendimą ilgametę skyriaus vadovę greičiausiai pastūmėjo plačiai nuskambėjusi vadinamojo Kauno „stiklainio“ Laisvės alėjoje istorija.

KPD atstovė ryšiams su visuomene Jolanta Miškinytė patvirtino šį faktą  – departamentas gavo I.Vaškelienės pareiškimą atleisti iš pareigų.

„I.Vaškelienė atsistatydina savo noru. Šiais metais, sausio mėnesio gale jai sukanka 61 metai, tad ji prašosi išleidžiama į pensiją. Be to, jai yra pablogėjusi sveikata ir ji turi nedarbingumo lapelį. Į darbą direktorė grįš pirmadienį, sausio 23 dieną, perduos visus darbus ir tai bus jos paskutinė darbo diena“, – teigė atstovė spaudai.

Šiuo metu Kauno teritorinio padaliniui vadovauja I.Vaškelienės pavaduotoja Evelina Karalevičienė. Su pačia direktore susisiekti nepavyko – jos telefonas išjungtas.


Šiame straipsnyje: Vaškelienėstiklainis

NAUJAUSI KOMENTARAI

kaunas

kaunas portretas
man atrodo cia ne tik stiklainis koja pakiso:) paziurekit kaip isdarkytas senamiestis, Vilniaus 25a namas kaip subjaurotas del vienos bobos uzsitesusiu remontu

Kaunietis

Kaunietis portretas
Kam nuo p.Vaškelienės atsistatydinimo geriau?Juk stiklainis kaip stovėjo,taip ir stovi.

KAUNAS

KAUNAS portretas
ATCOKAMIBES NERA atcistadidino ir viskas GIVENAM TOLIAU NE SALIS O KAZKOKS GIVATINAS
VISI KOMENTARAI 37

Galerijos

Daugiau straipsnių