Režisierius O. Koršunovas: Š. Bartas, žinoma, į rojų pateks

  • Teksto dydis:

Režisierių Šarūną Bartą seksualiniu priekabiavimu apkaltinus dviem menininkėms, jo situaciją pradėjo vertinti pramogų ir kultūros srityje žinomi žmonės. Antradienį šia tema pasisakė ir režisierius Oskaras Koršunovas. 

„Bartas, žinoma, į rojų pateks. Genijams rojus anksčiau ar vėliau atveria duris. Tik, žinoma, prieš tai labai kentės skaistykloje“, – socialiniame tinkle „Facebook“ mintimis pasidalijo Oskaro Koršunovo/Vilniaus miesto teatro  meno vadovas.

Po įrašu, pavadintu „Kelionė į rojų. VIII dalis“, rašoma, kad skaistykla bus panaši į kino aikštelę. „Viskas vyks labai lėtai, kaip ir Barto filmuose. Filmuojama vienu ilgu kadru. Operatorius bus Šimašius. Jis, žinoma, visą laiką šypsosis. Siužetas: Bartas ateina į kambarį. Ten sėdi ir į jį žiūri sužavėtu, be galo pagarbiu ir net viliojančiu žvilgsniu tokia merga. Bartas iš kišenės išsitraukia vyno butelį. Merga jį išgeria vienu mauku. Tada Bartas ją nurengia, ji jam šiek tiek padeda, šiek tiek trukdo - tipo, kaip įprasta. Tada Bartas ją paliečia, o ji kad suriks: „Bartai, tu man šlykštus!“ Išeina feminisčių choras ir skanduoja antiseksistinius šūkius. Bartas apsiverkia, o merga ima laužti jam pirštus. Bartas iš skausmo čiumpa televizorių ir bėga su juo į kalną. Tada Šimašius pareikalauja kito dublio ir viskas kartojasi be galo be krašto“, – sceną piešė režisierius.

Lietuvoje blogiau nei blogiausiam pragare. Normalius žmones užpuolė teisuoliai ir pjauna juos kaip avis.

Jis pridūrė, kad į Lietuvą grįžti yra baisu. „Lietuvoje blogiau nei blogiausiam pragare. Normalius žmones užpuolė teisuoliai ir pjauna juos kaip avis. Tapinas visai išprotėjo – su chebryte terorizuoja menininkus, su tuo savo „Sputniku“. Negi Tapinas nesupranta, kad menininkai yra labai užsiėmę žmonės ir tokiom nesąmonėm tiesiog neturi laiko? Šimašiaus poelgis – beprecedentis. Kur tai nuves? Ar neatims iš manęs Šimašius, tarkime, teatro, pamatęs mane gatvėje išgėrusį?“, – retoriškai klausė kūrėjas. Šį menininko įrašą pasidalijo 53 internautai, o jo mintys sulaukė daugiau nei 430 patiktukų. 

Pirmadienio vakarą dėl netinkamo Š.Barto elgesio pasisakė ir aktorė Elžbieta Latėnaitė.  Ji palaiko koleges, kurios prakalbo. 

Portalas kaunodiena.lt jau rašė, kad aktorė, kino koloristė Julija Steponaitytė  režisierių Š. Bartą apkaltino dėl prieš penkerius metus vykusio galimo poelgio.  Tuo metu aktorei buvo 20 metų. Moteris prisipažino, kad režisierius prie jos priekabiavo, kai ji buvo girta. 

Režisierius Š. Bartas antradienį pranešė nesutinkantis su jam mestais kaltinimais dėl netinkamo seksualinio elgesio.



NAUJAUSI KOMENTARAI

genijams

genijams portretas
susikti, susireiksmine genijai, zodziais tiesos skleidejai, darbais subiniu ciupinetojai.

visiems ginejams linkiu

visiems ginejams linkiu portretas
Kad ju dukras, ar zmonas kas uz siknos graibytu...

Darpo1

Darpo1 portretas
Nuvariau prieš penkis metus į gimtadienį. ten gerai visi pagėrėm, buvo tokia girta merga, tai aš jai čiuptelėjau už papo, ji mane nustūmė, ryte visi pasijuokėm, sukirtom high five, atsigėrėm alaus, ir išsiskirstėm po namus. Nei aš įžymybė buvau, nei ta merga norėjo spaudon, tai tuom ir baigės. A labai įdomiai čia papasakojau? Nu ir man atrodo, kad nieko įdomaus...
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių