B.Afflecko planas: kaip į filmą prisivilioti išrankų aktorių

„Jei svarbiausias režisieriaus uždavinys yra parinkti filmui tinkamus aktorius, tuomet galiu savimi didžiuotis“, – taip apie filmo „Miestas“ aktorių atranką kalbėjo Holivudo kino žvaigždė Benas Affleckas.

Daugelis aktorių nedvejodami sutiko vaidinti Beno Afflecko režisuotame kriminaliniame trileryje, tačiau B.Affleckas savo filme labai norėjo matyti ir „Oskaro“ laureatą Chrisą Cooperį („Adaptacija“), kuris garsėja išrankumu.

Todėl B.Affleckui teko sugalvoti planą, kaip prisivilioti Ch.Cooperį.

Chrisas Cooperis gyvena netoli Bostono, kur Benas Affleckas pradėjo filmuoti juostą „Miestas“. Benas Affleckas paskambino Chrisui tarsi atsitiktinai, tik todėl, kad esą teko pasirodyti netoli jo namų.

„Buvau priverstas jam pataikauti: „Gal norėtum kavos, Chrisai? Daniškos kavos, Chrisai? Tuoj užbėgsiu“. Mes net specialiai filmavome netoli jo namų ir aš, galima sakyti, už parankės nuvedžiau jį į filmavimo aikštelę“, – juokėsi B.Affleckas.

Chrisas Cooperis filme „Miestas“ suvaidino už grotų kalintį pagrindinio herojaus Dago (Benas Affleckas) tėvą.

„Mano scenos filmavimas užtruko vieną dieną, tačiau iškart stipriai užkabinome tėvo ir sūnaus santykių temą. Dublis po dublio, šis motyvas vis stiprėjo ir gilėjo“, – pasakojo Chrisas Cooperis.

Nors Ch.Cooperis šiame filme sukūrė tik epizodinį vaidmenį, Benas Affleckas negailėjo pagyrų tiek jam, tiek visiems filme vaidinusiems aktoriams – Jeremy Renneriui, Rebeccai Hall, Blake Lively, Jonui Hammui ir kitiems.

„Buvo puiku dirbti su visais šiais aktoriais, kurie daug prisidėjo, kad filmas pavyktų“, – susižavėjęs kolegų darbu aiškino Benas Affleckas.


Šiame straipsnyje: Benas Affleckas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių