Policija tebeieško dingusio Kulautuvos bendrijos pirmininko

Pirmadienį Kauno policija tęs aktyvią dingusio Kulautuvos sodininkų bendrijos „Kernavė“ pirmininko Sauliaus Kšivicko paiešką. Pareigūnų duomenimis, tris pastarąsias dienas tyrimas buvo nukreiptas pokalbiams su artimaisiais ir draugais, analizuojami socialiniai tinklai.

Iš namų, esančių „Kernavės“ sodininkų bendrijoje, 54-erių metų S.Kšivickas išėjo kovo 7 d. apie 9 val. ryto. Vyras vilkėjo tik džinsus ir marškinius. Namie buvusi žmona nesureikšmino vyro išėjimo ir toli gražu ne iškarto puolė jo ieškoti. Paieška pradėta tik po to, kai pagalbos į pareigūnus kreipėsi sutuoktinė.

„Pirmadienį tęsime aktyvią paiešką. Bus apžiūrimos upės pakrantės, kitos vietos. Į pagalbą bus pakvieti ugniagesiai-gelbėtojai, narai. Mes vilties neprarandame. Statistika rodo, kad iš 10 dingusių žmonių atsiranda 8-9“, 2 kalbėjo Kauno rajono policijos viršininkas Aleksejus Chraminas.

Pareigūnai neatmeta dviejų dingimo versijų – nelaimė arba nusikalstama veika. S.Kšivickas išėjo tuščiomis, namie palikęs telefoną, dokumentus, piniginę. Portalas kauno.diena.lt rašė, kad dingusiojo ieškojo gausios pareigūnų pajėgos – ne tik policija, bet ir Viešojo saugumo tarnyba. Pasitelktas ir kinologas su tarnybiniu šunimi, tačiau šiam trukdė antradienį pliaupęs lietus. Paieškose pareigūnams talkino ir Kulautuvos miestelio gyventojai.

Trečiadienį prie paieškų prisijungė ir Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos narai, kurių paprašyta patikrinti netoliese esantį trijų hektarų ploto tvenkinį. Ketvirtadienį nuspręsta kreiptis pagalbos į visuomenę, nes intensyvias paieškas, kurios nedavė jokių rezultatų, teisėsaugininkai nutraukė iki pirmadienio.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ina

ina portretas
Jeigu ju santykiai buvo geri tai ka ji gali zinoti juk neperspejo kur eina,toks ispudis jog nuo varteliu kazkas nusiveze ,kitaip tai kur

draugas

draugas portretas
Saulius geras, rimtas ir neproblematiskas zmogus ir i savizudybes kiek zinau nelinkes. O jei jo zmona zino katai daugiau tai cia jau policija turetu issaiskinti, kodel ji nenori dalintis informacija. Cia rimtas reikalas ir negalima tyleti kazka zinant. Tikiuosi gal dar...

ina

ina portretas
ar atsirado
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių