Pakaunėje dingo sodų bendrijos pirmininkas: pareigūnai prašo pagalbos

Daugiau kaip parą intensyviai ieškoję dingusio Kulautuvos sodininkų bendrijos "Kernavė" pirmininko Sauliaus Kšivicko, teisėsaugininkai prašo visuomenės pagalbos.

54-erių  S.Kšivickas išėjo iš savo namų, esančių šioje bendrijoje, kovo 7-osios rytą, apie 9 val., be lauko drabužių - tik su džinsais ir marškiniais. Nieko nepasakęs kitame kambaryje buvusiai žmonai. Ši iš pradžių to nesureikšmino, nes vyras, būdamas ne tik geros širdies, bet ir bendrijos pirmininku, dažnai padėdavo kaimynams.

Žmona pradėjo vyro ieškoti tik po kurio laiko, kai rado namuose paliktą jo telefoną. Pirminiais duomenimis, prieš išeinant iš namų, S.Kšivickui niekas neskambino.

Vėliau namuose buvo rasti ir dingusiojo dokumentai bei piniginė.

Žmonai nusprendus kreiptis į policiją, dingusiojo ieškojo gausios pareigūnų pajėgos - ne tik policija, bet ir Viešojo saugumo tarnyba. Pasitelktas ir kinologas su tarnybiniu šunimi, tačiau šiam trukdė tądien pliaupęs lietus.

Teisėsaugininkai teigia, padedami 45 Viešojo saugumo tarnybos pareigūnų, išnaršę visą sodininkų bendriją, netoliese esantį mišką bei Nemuno pakrantes. Talkino ir Kulautuvos miestelio gyventojai.

Trečiadienį prie paieškų prisijungė ir Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos narai, kurių paprašyta patikrinti netoliese esantį trijų hektarų ploto tvenkinį. 

Ketvirtadienį nuspręsta kreiptis pagalbos į visuomenę, nes intensyvias paieškas, kurios nedavė jokių rezultatų, teisėsaugininkai kuriam laikui nutraukė.

Tarp galimų versijų, kas galėjo atsitikti dingusiajam, neatmetama ir savižudybės. Anot žmonos, pastaruoju metu vyras buvo dėl kažko susirūpinęs.

Niekas iš kaimynų tą rytą jo nematė.  

Dingusiojo požymiai: apie 186 cm ūgio, atletiško kūno sudėjimo, rudų akių. Išeidamas nežinoma kryptimi, vilkėjo marškinius, mūvėjo mėlynos spalvos džinsus, avėjo baltos spalvos sportinius batus.

Asmenis, mačiusius S.Kšivicką ar žinančius jo buvimo vietą bei galinčius suteikti kitokios vertingos informacijos, teisėsaugininkai prašo rašyti elektroniniu paštu zidrunas.bernatavicius@policija.lt,arba skambinti telefonais (8 37) 30 39 51, (8 37) 30 39 57 arba (8 37) 30 34 50. Ketvirtadienį iki pietų šiais telefonais pareigūnams skambino tik žiniasklaidos atstovai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ona

ona portretas
ar atsirado///////

ona

ona portretas
ar atsirado///////

Reikia laukti

Reikia laukti portretas
Gali būti, anot Budraitytės , jį paėmė ateiviai į savo erdvėlaivį . Būna grąžina , bet dažniau negrąžina ,
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių