Patruliai, sulaikę ginkluotą ir pavojingą E. Anupraitį

  • Teksto dydis:

„Štai šie jauni ir šaunūs Kelių policijos patruliai Dovydas ir Vilija antradienį Marijampolėje sulaikė Kauno rajone šeimą galimai iššaudžiusį vyrą“, – skelbia policija.

Savo artimųjų nužudymu įtariamas Kauno rajono gyventojas Egidijus Anupraitis buvo sulaikytas šiandien prie Marijampolės autobusų stoties.

Apie 11 val. prie Marijampolės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos skyriaus 2 būrio vyriausiųjų patrulių Dovydo Venckausko ir Vilijos Luckutės, patruliuojančių Marijampolėje, Stoties gatvėje, priėjo vyriškis, kuris pasakė, kad netoli autobusų stoties pastebėjo asmenį, panašų į ieškomą E. Anupraitį. Patruliai skubiai reagavo į gautą informaciją. Stoties – Gedimino g. žiedinėje sankryžoje jie pamatė stovintį vyrą, panašų į ieškomą įtariamą žudiką, apgalvojo taktinius veiksmus ir, netikėtai prisiartinę, jį sulaikė, atimdami bet kokią galimybę jam pasipriešinti.

Įtariamasis su savimi turėjo kelioninį lagaminą, kuriame pareigūnai rado ginklą „Iž Makarov“, kuriam laikyti leidimą turėjo, bei dvi dėtuves su šoviniais.

Policija dėkoja visiems, kurie aktyviai teikė informaciją apie galimą įtariamąjį ir padėjo nuo visuomenės izoliuoti, kaip įtariamą, itin pavojingą asmenį. 

Portalas kauno.diena.lt primena, kad įtariamojo gaudynės prasidėjo pirmadienio vakarą, kai Kauno rajone, Gaižėnų kaime, buvo rasti keturi nužudyti žmonės. Įtariama, kad dar šeštadienį E. Anupraitis nužudė savo mamą, tėvą, senelę ir dėdę.

„Įvykio vietoje buvo paleistas mažiausiai 21 šūvis. Žiūrint į sužalojimus, kuriuos mes matome žuvusiųjų kūnuose, galime pasakyti, kad buvo taikomasi į gyvybiškai svarbias kūno vietas. Iš to galime spręsti, kad įtariamasis turėjo tikslą nužudyti“, – šiandien per spaudos konferenciją sakė Kauno apygardos prokuratūros vyriausiasis prokuroras Darius Valkavičius.

Pareigūnams kelia abejonių E. Anupraičio psichinė būklė. Įtariamasis legaliai įsigijo šaunamąjį ginklą šį mėnesį, atlikęs visus reikiamus patikrinimus. Norinti gauti leidimą ginklui, Lietuvoje būtina pateikti psichiatro pažymą.


Šiame straipsnyje: Egidijus Anupraitis

NAUJAUSI KOMENTARAI

medike

medike portretas
Butina issiaiskinti pas gydytojus kuo sirgo MAMA ? Gal tai psichine liga ....ir galimas paveldimumas sunui. Sunus mokytojai pasakodavo, kad MAMOS BLOGA SVEIKATA.

nuomonė

nuomonė portretas
bepigu sulaikyti ,kai žmogus niekur nebėga....

dsad

dsad portretas
Dėkoti reikia pranešusiam piliečiui.
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių