Ūkio banko mokėjimų eurais kokybė įvertinta „Deutsche Bank“ apdovanojimu

Didžiausias Vokietijos bankas “Deutsche Bank” įteikė Ūkio bankui “2009 EUR STP Excellence Award” apdovanojimą už  mokėjimų eurais įvykdymo kokybę.

“Deutsche Bank” yra vienas svarbiausių Ūkio banko korespondentų ir didžiausias pasaulyje mokėjimo eurais paslaugų teikėjas. Per šį banką atliekama didelė dalis Ūkio banko klientų mokėjimų eurais.

„Ūkio bankas, diegdamas pažangiausius elektroninius mokėjimų pateikimo ir vykdymo metodus, sugebėjo pasiekti išskirtinių rezultatų, vykdant tarptautinius mokėjimus. Pasiektus rezultatus aukštai įvertino ir bankas “Deutsche Bank“, - sakė Ūkio banko Finansų rinkų tarnybos vadovas Rolandas Balandis.

Jo teigimu,  gautas apdovanojimas parodo ne tik aukštą patyrusių Ūkio banko darbuotojų kvalifikaciją, bet ir puikias Lietuvos klientų, vykdančių mokėjimus eurais, žinias finansinių paslaugų srityje.

Ūkio bankas siekia būti lyderiu mokėjimų srityje, pateikdamas rinkai konkurencingus paslaugų įkainius, diegiamus inovatyvius sprendimus ir užtikrindamas kokybiškas paslaugas.

 


Šiame straipsnyje: Ūkio bankas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių