„PZU Lietuva" įveda naujovę Europos turto draudimo rinkoje

Draudimo bendrovė "PZU Lietuva" pirmoji Europoje pradeda teikti nemokamą profilaktinių remonto darbų paslaugą turto draudimu apsidraudusiems klientams. Ši paslauga yra turto draudimo su asistavimu dalis.

Nuo šiol "PZU Lietuva" klientus, apdraudusius savo turtą, nemokamai konsultuos verslumą skatinančios iniciatyvos "SEB Verslo menas" nugalėtojas Jonas Klimantavičius ir jo įmonės "Mano Meistras" specialistai. Meistrai atvyks į draudėjų namus ir atliks profilaktinius darbus - padės nustatyti didžiausias galimas namų turto rizikas, sutvarkys nedidelius gedimus. Meistrai įvertins vandentiekio, kanalizacijos, šildymo, elektros prietaisų, tinklų, išorinių pastato konstrukcijų būklę ir identifikuos problemas, susijusias su vandeniu ir ugnimi - vienomis didžiausių rizikų turtui. Esant draudžiamiesiems įvykiams "Mano meistras" specialistai likviduos žalos pasekmes, o bendrovė "PZU Lietuva" kompensuos remonto išlaidas.

Bendrovė "PZU Lietuva" į klientams teikiamas nemokamas profilaktinių darbų paslaugas planuoja investuoti apie 200 tūkst. litų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių