„Šiandien vėl mielai pasėdėčiau ten, kur buvau prieš kelias savaites. Turkija, Bodrumo regionas, viešbutis, atrodytų, viduryje tyrų, bet tik čia pabuvusi supranti, kodėl galintys sau leisti viską, renkasi, atrodytų, labai paprastus dalykus. Virtuvės šefas prieskonius rinktiniams patiekalams skabo laukiniam močiutės darželyje prie jūros, o kai patiekia žuvį, negali atsistebėti, kad receptas be jokių mandrysčių – tik citrina, vietinis alyvuogių aliejus druska ir pipirai. Pasiilgot atostogų? Ir aš labai, ypač galėjusi akimirką pajusti jų skonį. Šį vakarą bent galit paganyti akis, tik pavalgykit prieš laidą vakarienę“, – šypsosi šio pirmadienio „Nuo... Iki...“ laidą pristatydama jos vedėja Giedrė Talmantienė.
G. Talmantienė atrado kitokią Turkiją: viešbučiuose – krienų žiedai lėkštėje ir meditacija saulei tekant