Vilniaus policija pradėjo administracinę teiseną dėl vėliavos su Rusiją šlovinančiu užrašu

Vilniaus apskrities policija pradėjo administracinę teiseną dėl antradienio rytą ant tilto rastos pakabintos raudonos vėliavos su Rusiją šlovinančiu užrašu.

„Dėl įvykio pradėta administracinė teisena pagal Administracinių nusižengimų kodekso 524 straipsnį“, – BNS sakė policijos atstovė Julija Samorokovskaja.

Šis straipsnis numato atsakomybę už nacistinių, komunistinių simbolių, totalitarinių ar autoritarinių režimų simbolių platinimą ar demonstravimą, pažeidėjams gresia bauda nuo 300 iki 700 eurų, juridinių asmenų vadovams ar kitiems atsakingiems asmenims – nuo 600 iki vieno 1,2 tūkst. eurų.

5.09 val. buvo pranešta, kad važiuojant nuo Savanorių žiedo link Gariūnų, ant pėsčiųjų tilto virš važiuojamosios kelio dalies, pakabinta raudonos spalvos vėliava.

Apie tai pareigūnams pranešė pro šalį važiavęs vairuotojas.

Policija nuvyko į įvykio vietą Oslo gatvėje ir ant tilto rado kabančią raudonos spalvos vėliavą. Nukabinę ją, policininkai pamatė Rusiją šlovinantį užrašą.

Vėliavą pareigūnai pasiėmė ir pristatė į komisariato budėtojų dalį.

Antradienį, gegužės 9-ąją, Rusija mini pergalės Antrajame pasauliniame kare dieną.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vamzdiec

Vamzdiec portretas
Pasimetė Lietuva vėliavose.Ant tilto rusų vėliava užkliuvo,o kad ant seimo popierių su rekvizitais vietoj lietuviškos trispalvės užlepota Okrainos-nemaišo Ir dar,kaip čpok sako,bus ten iki kiek panorės...

Anonimas

Anonimas portretas
Komentatoriai rusofobai pauostykit kokaino ir nurimkit....Reikalingi jus Rusijai kaip lietsargis karosui , vegelei ir lydekai....

mat kokie rusai geradariai pasirodo ,rusu mentelitetas,

mat kokie rusai geradariai pasirodo ,rusu mentelitetas, portretas
KODEL NUEMET ,,,,nepatinka teisybe ,nieko parasysiu vel,,rusai patys puole ,sukele kara ir viska vercia tik vokieciams,o kas sudare plana,kas pasidalyjo svetimas valstybes,aaaaarusai ko tylit,jug jus isiverzet i kitas valstybes,o dabar tipo isvaduotojai,jus ne isvadotojai,jus okupantai,vokieciai pripazino,sumokejo,o kur jusu mokestis,pripazinimas,jus dar po karo zmones tremet ,zudet,isvoget is svetimu valstybiu ,nes rusja badu mire,niekas rusu nenori nei matyti,nei pazinti,jusu tevai ijoje i kraziu baznycia su kardais sukapojo vaikus,senius,moterys isprievartavo, ir jus siandien skelbiat esantys isvadotojai,idomu nuo ko jus svetimas zemes isvadavot nuo seimininku,patys prisistatet seimininkais ir visiems irodinejat kaip gyventi,kai tuo tarpu rusija nusigerusi,visi namai sugriuve tik stogas dar stipso,jus priprare gyventi is svetimu saskaitu,5 kolona reikia isvaryti ,atimti pilietybe ir von is lietuvos,laikas imti tvarka daryti su tais ISVADOTOJAIS,rodina jusu laukia ponai skubekit ,
VISI KOMENTARAI 23

Galerijos

Daugiau straipsnių