Per kratas Vilniaus ir Pravieniškių pataisos namuose rasta 30 draudžiamų daiktų

  • Teksto dydis:

Per kratas Vilniaus ir Pravieniškių pataisos namuose ketvirtadienį pareigūnai rado 30 draudžiamų daiktų.

Bendradarbiaudami su policininkais, Kalėjimų departamento Prevencinės grupės ir pataisos įstaigų pareigūnai Pravieniškių ir Vilniaus pataisos namuose atliko neplanines kratas.

Buvo patikrintos gyvenamosios, buitinės bei pagalbinės patalpos. Iš viso per kratas rasta ir iš nuteistųjų paimta septyniolika mobiliojo ryšio telefonų, trylika SIM kortelių ir tualetinio popieriaus lankstinukas, kurio viduje buvo juodos spalvos polietileninis paketėlis su birios konsistencijos galbūt psichiką veikiančia medžiaga, pranešė Kalėjimų departamentas.

Draudžiamų daiktų aptikta įvairiose slėptuvėse – lovose, spintose, ventiliacinėse angose, batuose, šviestuvuose ir kitur.

Siekiant užtikrinti pataisos įstaigose nuteistiesiems draudžiamų daiktų kontrolę, atliekami ne tik planiniai patikrinimai, bet ir netikėtos kratos. Bendroje operacijoje dalyvavo daugiau kaip 40 pataisos ir policijos pareigūnų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Be rezimo zinios niekas nenesa i zona jokiu pinigu, narkotiku, alkoholio ar kurvu. VIERHAI valdo zonas - bachurus, arklius, gaidzius. Taip pat kalejimu personala.

17???

17??? portretas
Tik septyniolika? Praktiskai beveik visi turi telefonus. Deja, gauna is priziuretoju.Pinigai. korupcija.

Žandaras \\\\\.../////

Žandaras  \\\\\...///// portretas
Tai tik aisbergo viršūnė.Išanges apžiūrėjot,prasižiot liepėt ?????
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių