Stebuklų metas: Kalėdų Senelis nusileido Vilniaus oro uoste

  • Teksto dydis:

Iki Kalėdų likus vos šiek tiek daugiau nei savaitei, vaikai gali pradėti nerimauti. Kai tokia pūga, toks snygis, ar Kalėdų Senelis spės laiku atnešti dovanas, suskraidyti po visą pasaulį?! Mes Lietuvoje galime būti ramūs – Kalėdų Senelis užfiksuotas Vilniaus oro uoste. Kiek ilgai jis čia užsibus, į LNK žurnalistės klausimus atsakė Lietuvos oro uostų ir Kalėdų Senelio atstovas Tadas Vasiliauskas.

– Vienas pirmųjų pamatėte Kalėdų Senelį? Kaip reagavote?

– Ne pirmas, bet vienas iš pirmųjų buvau, kurie pamatė Kalėdų Senelį dirbantį oro uoste. Ir iškart galiu patikinti, kad šiemet Kalėdos bus labai linksmos, bus daug dovanų ir Kalėdų Senelis atskraidins jums jas į namus. Arba suteiks galimybę išskristi atostogų kur nors į užsienį ir džiaugtis Kalėdomis ten.

– Ką Kalėdų Senelis spėjo nuveikti oro uoste?

– Turime tiesioginį kontaktą su Kalėdų Seneliu. Jam vienas iš kolegų paskambino ir paklausė, ar turi laiko pasidarbuoti Vilniaus oro uoste. Kalėdų Senelis išties nustebino savo kompetencija, nes jis turi visus reikalingus sertifikatus, žinių aptarnauti ir tikrus orlaivius. Jis mielu noru sutiko atvykti į mūsų sostinės oro uostą pasidarbuoti. Mūsų saugumo kameros būtent ir užfiksavo tą momentą, kai Kalėdų Senelis pasitinka keleivius.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

– Kaip manote, jeigu Kalėdų Senelis nuspręstų išeiti į pensiją, sakytų, viskas pavargau, persivalgiau sausainių, ar priimtumėte jį dirbti į oro uostą?

– Mes ne tik svarstome, bet jau ir esame jam rezervavę vietą, nes žinome, kad Kalėdos jam – įtemptas laikotarpis. Jeigu po Kalėdų jis panorėtų keisti savo profesiją, laukiame jo prisijungiant prie mūsų komandos.

– Siuntų gavimo skyriuje?

– Ne tik siuntų gavimo skyriuje. Jo kompetencijos yra gerokai platesnės. Jis moka ir aptarnauti orlaivius, ir iškrauti lagaminus, ir pasitikti linksmai keleivius ir netgi įteikti šiokių tokių dovanėlių.

Nenoriu išduoti visų smulkmenų, juo labiau Kalėdų Senelio planų, bet visko gali būti.

– Kadangi turėjote progą kalbėtis su Kalėdų Seneliu, ar jis patikino, kad nepaisant blogo oro visus dovanos pasieks laiku?

– Daugelis prisimena, kad šią savaitę dėl nepalankių orų buvo atšaukta ir skrydžių, o Kalėdų Senelis atvyko per pačią pūgą. Ir tai yra įrodymas to, kad oro uostai yra pasiruošę priimti visus svečius, keliautojus, tame tarpe ir Kalėdų Senelį, kuris puikiai atvyko.

– Ar įmanoma, kad vieną dieną Kalėdų Senelis roges iškeis į lėktuvą?

– Manau, viskas yra įmanoma. Ir Kalėdos yra tas metas, kai vyksta daug netikėtumų. Nenoriu išduoti visų smulkmenų, juo labiau Kalėdų Senelio planų, bet visko gali būti.

– Tai Kalėdų Senelis dar neišskridęs, vis dar Lietuvoje?

– Nenorėčiau šios paslapties išduoti, tegul lieka maža intriga ir vietos netikėtumams, nes juk Kalėdos – stebuklų metas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

jjjjj

jjjjj portretas
bet koki rėma isskleides matyt pažasti arbuzai

Tikiuosi

Tikiuosi portretas
Cia ne tas "senelis saltis "py de ras tas is Norvegijos

Tai kad

Tai kad portretas
dar ne Kaledos ir senis dar neturi jokiu igaliojimu! I snuki,spyris i sikna ir namo - kaip migrantams pasienyje!
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių