Liūdna žinia vilniečiams: V. Bareikis atšaukė savo koncertą VU Botanikos sode

  • Teksto dydis:

Šiandien VU Botanikos sode turėjęs įvykti Vido Bareikio koncertas neįvyks. Atlikėjas pranešė, kad renginys atšaukiamas dėl prastų oro sąlygų.

„Lauko koncertas ir oras turi tokią savybę – kartais ima ir iškrečia netikėtą liūtį... Žinau, kad negalėsime įgyvendinti to, ką buvome suplanavę, o ir jums nebus malonu įsitraukti į koncertą tokiomis sąlygomis (balos iki kelių). Labai gaila, bet turime pranešti, kad koncertą „Vilnius ORE“ atšaukiame. Susimatysime vos tik prašviesės“, – savo „Facebook“ paskyroje rašė jis.

Informaciją patvirtino ir festivalio organizatoriai bei pažadėjo pinigus už bilietus sugrąžinti visiems, kurie kreipsis.

„Liepos 12 d. miesto festivalio „Vilnius ORE“ renginys – Vido Bareikio koncertas – atšaukiamas dėl lietaus. Svarbu: norintiems grąžinti bilietus, prašome kreiptis šiandien (antradienį) info@bilietai.lt. Jei nepavyks šiandien, jūsų bilietas galios į visus likusius koncertus „Vilnius ORE“, – rašė festivalio rengėjai.

Antrus metus vykstantis muzikos festivalis „Vilnius ORE“ VU Botanikos sode vyksta liepos 10–15 dienomis. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

kauniete

kauniete portretas
Bareiki eik tu geriau dirbti ka ten maivaisi scenoje jau jei likimas nedavė proto ir gabumu bumčikai ir apsiskarmaliavimas nepadės Scenai reik gabiu talentingu menininku kad žmones plauktu i koncertus pasigrožėti menu atgaivinti siela atgauti ramybe Varlinsko chebritė nei vieno talentingo tie kas yra tikri talentai su juo neprasideda

JONAS

JONAS portretas
Tikra nelaimė tokia žvaigždė neatvyks Praneškit kas atsitiko gal susirgo nabagas šūdžvaigždė

jOANA

jOANA  portretas
ATŠAUKĖ NES NESURINKS PINIGU NET UŽ SALE SUSIMOKĖTI Sueina piemenis ar gali eiti protingas jaunimas i toki ale koncerta
VISI KOMENTARAI 20

Galerijos

Daugiau straipsnių