„Swedbank“ ir SEB padaliniuose aptarnaus tik iš anksto užsiregistravusius klientus

  • Teksto dydis:

Dėl šalyje paskelbto karantino ir siekiant maksimaliai sumažinti koronaviruso plitimo galimybę nuo kovo 16 dienos „Swedbank“ padaliniuose bus aptarnaujami tik iš anksto užsiregistravę klientai. SEB bankas pranešė, kad iš anksto užsiregistravusius klientus priims kai kurie skyriai.

„Swedbank“ informavo, kad jo padaliniuose bus teikiamos tik šios būtiniausios paslaugos: mokėjimo kortelių atsiėmimas, interneto banko identifikavimo priemonių išdavimas, kitos operacijos, kurių negalima atlikti nuotoliniu būdu, teigiama

Banko klientų aptarnavimo padaliniai dirbs darbo dienomis nuo 10 iki 16 valandos. Atsižvelgiant į padėtį, kuri gali keistis, padalinių darbo laikas ateityje taip pat gali keistis, apie tai būtų informuota papildomai.

Kol karantino laikotarpiu neveiks prekybos centrai, nedirbs ir „Swedbank“ klientų aptarnavimo padaliniai Vilniaus  „Akropolyje“, „Mandarine“, „Panoramoje“, taip pat klientų aptarnavimo centrai Vokiečių ir Lukšio gatvėse, Kauno „Megoje“, „Mole“, prekybos centre „Savas“, Klaipėdos „Studlende“.

SEB pranešė, kad klientų aptarnavimo skyriai laikinai bus uždaryti visiems banko klientams, tačiau kai kurie skyriai priims klientus, iš anksto užsiregistravusius dėl būtinų paslaugų, kurių nėra galimybės suteikti nuotoliniu būdu.

Klientai, kuriems kritiškai būtina susitikti su banko darbuotojais (pavyzdžiui, atsiimti kreditinę kortelę, pasirašyti interneto banko sutartį ir kita), turės užsiregistruoti susitikimui, iš anksto paskambinę į banko Konsultacijų centrą telefonu.

„SEB bankas, kaip ir kitos finansų institucijos, atlieka kritinę funkciją šalies ekonomikoje, todėl ir toliau vykdysime kasdienius veiklos procesus. Tačiau, atsižvelgdami į Vyriausybės siekius sumažinti koronaviruso plitimo pavojų, skyriuose aptarnausime tik tuos, kurie bus iš anksto užsiregistravę dėl būtinų paslaugų,“ – pranešime sakė SEB Baltijos šalių mažmeninės bankininkystės vadovė Sonata Gutauskaitė-Bubnelienė.

SEB interneto bankas, mobilioji SEB programėlė, atsiskaitymai kortelėmis ir bankomatai veikia kaip įprasta.

Lietuvos Vyriausybė dėl koronaviruso plitimo nuo pirmadienio visoje šalyje įvedė karantiną.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių