Na estų įmonė jau įmonės pavadinime manipuliuijapasivafindama " Lietuvos kepėjas" ir daugumą produktų gamindama ne Lietuvoje, - tad visai nekeista, kad meluoja ir dėl duonos sudėties
visos Kauno parduotuvės užverstos ta duona, cukraus per daug, o ir iš pačios duonos galima lipdyti kaip iš molio, gėda, kad Lietuvos kepėjas vežasi duoną iš Latvijos, Lietuvoje labai daug gerų kepyklų yra, tai kam užversti parduotuvių lentynas tokiu niekalu, vien už per daug cukraus naudojimą turėtų gauti didelę baudą
Niekas nekalba, kad duona aplamai yra nuoda. Mieles, miltai... kekviena diena, sistemai gerai. Deideja kraujo klampumas, dideja spaudimas, plius pasaliniai nuo mieliu Ubagams buvo gerai uzkimsti skrandi, nes normalaus maisto nebuvo. Tradicijos nesikeiscia, farmacijos mafijai viskas tinka, zmones nelabai domisi savo sveikata, priezastys ir pasekemes zmoniu nedimina.
Viskas ok varom toliau.
tai nat. produktas, lai tas sveikos gyvensenos fanatikas kerta su saldikliais ir panashiu shoodu ir dar 10x pasiskiepyjes . man 65 vartoju gausiai cukru ir jo gaminius ir neturiu problemu su daktaru ir farmacijos mafija
Kame problemos? Kam neskani ta "Morta", lai neperka ir nevalgo. Mano seneliukas jokios kitos nenori, tai perku. Kam žmogų erzinti? Pasirinkimas parduotuvėje didžiulis, tik kantrybės reikia turėti rinktis. Man patinka "Mamos duona",o kaimynė jos nė į burną neima. Tai ką, aš turiu taip pat jos atsisakyti?
Tu gal nepatikėsi, bet tų “nuodų” grynam pavidale, ne duonoje, sufasuotų po 1 kg galima rasti kiekvienoje maisto parduotuvėje ir net įvairių rūšių! Aš siūlau nuo rytojaus uždaryti visas maisto parduotuves, kad nenuodytų žmonių.
Labai skani duonyte, atradau ja vasara. svecioje salyje gyvendama labai ilgiuosi jos,man atrodo uzsimerkiu ir jauciu lietuviskos duonos kvapa. yra daug rusiu, gali ponas rinktis, bet nori sukelti nepasitikejima. Gal konkurentai uzpyko, kad maziau ju perka?
kad greičiau sukt gamybos procesą, kad raugas greičiau fermentuotusi įvaroma mielių ir cukraus, tik kažkiek daugiau nei rašo sudėtyje, antraip kur jie laikys tą raugą savaitę, o čia užmaišei, palaukei ir į pečių
reiktų paprašyt tos maisto ir veterinarijos kontoros paskutinių kokių +6 mėn jų tikrintų gaminių ataskaitos...
Kaži tikrino nors 10:)? Už ką jie ten algas gauna?Ir dar galvoja, kad per mažai gauna...
parduoda duoną, kaip gatavą gaminį, o sudėtį rašo produkto dar prieš fermentaciją:))))
gali kiek skirtis:).. ups... tik 4 kartai..nedaug čia...
tai pvz degtinės laipsnius ir taip galima nurodyt, gal kokius 9, čia prieš distiliaciją:)))))))))
Kokiam perkūnui jis duonoj reikalingas? Jei kas mėgsta saldžiai tegul pasibarsto ant riekės, bet tai duona, o ne pyragas, nes niekaip neįsipaišo į duonos sudėtį.
Į duoną prideda ne tik cukraus, bet ir kas tik ką sugalvoja: lašinukų, sėklų, riešutų, džiovintų vaisių, dribsnių, medaus, aliejaus… Ir visa tai yra duona, viena valgoma su mėsa, kita su sūriu, dar kita su sviestu ar ir visai be nieko. Nematau tame nieko blogo: kiekvienam yra iš ko pasirinkti.
"Mortos" duona yra skani ir palyginus gera kaina, na ir pirkėjai pradėjo ją daugiau pirkti, dėl to sunerimo konkurentai ir pradėjo daryti tyrimus ,atsieit, užsakė pirkėjai ir be to šmeižtą paskelbė spaudoje, kad žmonės mažiau ją pirktu
Jau visi, kas domisi savo sveikata, žino, kad cukrus yra baltoji mirtis. Gal ir konkurentai, kurie laikosi normų, pyksta, bet pagrindinis blogis YRA TAME, kad eilinis žmogus kenčia, negali žinoti kiek smarkiai save nuodija su tokiais "SKANIAIS" gaminiais.
nereik jiems čia tada jaudintis, užsakys savo tyrimą pas nepriklausomus ekspertus, gaus etiketėj nurodytą rezultatą ir dar šaibų prisiteis iš piliečio už šmeižtą :)
O šiaip aš ir gavau rekomendaciją, kad ji skani, nusipirkau paragaut - nu laaabai jau saldi:(
Nesupratau,nei kas kepa,nei kas atsako už produktą ir jų tikrinimą.Išeina,kai nusiperki prasmirdusi,apnuodita produktą,ir praneši tarnybai,jos darbuotojai sujuda? naher ponai reikalingi-,,lauktuvėms,,rinkti?
Ar mūsų seneliai ir proseneliai valgė duoną, kurioje būtų pridėtinio cukraus? O kiek cukraus mūsų pyragų gaminiuose? Kaip"dirba" tie, kurių pareiga tikrinti maistą ir saugoti mus puikiai matome. Verslininkai tik spaudžia valdžią, kad prileistų pigios darbo jėgos iš užsienio, o vietiniai gyventojai savaime išnyks. Pagal atsakymą matome,kokio lygio yra straipsnyje minimos firmos vadovybė. Ar tokiu jų atsakymu viskas ir pasibaigs?
Cia tik verslas lietuviskas-pirma pripratino liaudi gausybe duona vadinama kepiniu su neitiketinais priedais,kuriu tikroje duonoje per amzius nebuvo ir neturi buti,o po to biznis ir tuo paciu diabetiku kreive proporcingai soktelejo aukstyn.Cukrus- pigiausias konservantas,ko gi nedeti,jei liaudis troksta saldumo.
anksčiau duoną be cukraus iškepdavo? Ir kepė ne vieną kepaliuką...Iškepdavo kokius 6 kepalus po 4-5kg. Surikiuodavo atvėsusius "šaltoj" ant medinio suolo, drobiniu rankšluosčiu užklodavo....Jos visam mėnesiui užtekdavo, nei sudžiūdavo, nei supelydavo:) o pagrandukai ko...okie ska...anūs! MMM...su ką tik "sumuštu" sviestu ir karšta kakava....vaikystės prisiminimai:)
Keičiasi žmonių skoniai. Nors jei anksčiau tiek prieinamo cukraus būtų buvę, gal irgi būtų dėję. Bet cukraus ir mielių džiaugdavosi pyragams turėdami, kuriuos tik didžiosioms šventėms kepdavo. Jau nekalbant, kad kokių 2/3 produktų, kuriuos dabar galim nors kasdien valgyti, seniau net pavadinimų niekas nebuvo girdėjęs.
Komentatoriai, kad veltui ginčytis? Argi neaišku kas ta Morta? Tai spekuliantų chebrytė, kuri nei nemoka duonos kepti patys. Gi rašė anksčiau, kad ji kepama Latvijoje.
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)