„Sip Sap“ sula – ragaujame vasarą stilingai

  • Teksto dydis:

Gurkšnis energijos – tokiu šūkiu pasitinka naujam gyvenimui prikelta ekologiška lietuviška sula "Sip Sap". Naujas vardas, stilinga pakuotė ir puokštė originalių skonių per trumpą laiką jau spėjo užsiauginti gerbėjų minią, vertinančią sulos naudą ir išskirtinumą. Po tokio debiuto jos gamintojai tiksi, kad šis legendinis beržų gėrimas neabejotinai taps stilingiausiu šios vasaros atributu ir galės atstovauti Lietuvai ne blogiau nei cepelinai su spirgučiais.

Netikėtas populiarumas

Pabandę įgyvendinti įkyriai ramybės nedavusią idėją pilstyti šviežią ir ekologišką sulą, gamintojai susidūrė su netikėtu jos populiarumu. Pirmąsias sulos receptūras ėmėsi vertinti ir klientams siūlyti kelių jaukių Vilniaus kavinių savininkai. Bandomosios naujos sulos partijos akimirksniu buvo išgraibstytos, o pasirodžiusi parduotuvėse sula iš karto tapo deficitu.

Į platesnius vandenis sula išplaukė vos baigus kurti pavadinimą "Sip Sap" ir buteliuko dizainą. Sportininkės Vlados Musvydaitės organizuotose masinėse ėjimo varžybose sula tapo vienu populiariausių gėrimų.

Trys tūkstančiai buteliukų buvo išgraibstyti per kelias valandas, o Vlada, jai pačiai netikėtai, virto savotiška "Sip Sap" atstove.

Nuo šiol "Sip Sap" sulos galima pamatyti įvairiuose stilinguose kultūros ir sporto renginiuose, mados butikuose ir jaukiose kavinėse, o vasaros sezono metu ji drauge su visa Lietuva keliasi į pajūrį.

"Sip Sap" – atraskite savo skonį

"Sip Sap" šeima siūlo net septynis skonius, kurių kiekvienas atranda savo gerbėjų. Sveikuoliai geria gryną, natūralią sulą, naktinėtojai mielai renkasi "Sip Sap" su mėtomis ar imbieru. Šie skoniai ne tik puikiai atgaivina, bet jais dažnai gardinami įvairūs kokteiliai. Pasak gamintojų, sulos skonį ir spalvą reikia atrasti – kiekvienam iš mūsų jis skirtingas.

Kasdien, neribotai, vietoj vandens

Apie gerąsias sulos savybes daug rašyta, tačiau mažai kas žino, kad ja rekomenduojama keisti net vandenį, ypač sportuojant. Sula turtinga unikalių aminorūgščių, gausybės vitaminų ir mineralų. Ji skatina medžiagų apykaitą, beveik neturi kalorijų, todėl tai puikus pasirinkimas vasaros sezonui.

"Sip Sap" – pavasario energija visus metus!

Visos naujienos – socialiniuose tinkluose "Facebook" ir "Instagram".


Šiame straipsnyje: Sip Sapsulavasaragėrimai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių