Palanga pakvips „Dešimt balų“ čeburekais

  • Teksto dydis:

Kaip jūra neįsivaizduojama be bangų, taip Palanga – be čeburekų. Nauja vieta lietuvaičių pamėgtame kurorte, kurią privalu aplankyti kiekvienam, – čeburekinė „Dešimt balų“.

Patikrinti laiko

Čeburekų ekspertai pasakytų, kad yra čeburekai ir yra teisingi čeburekai. Pastaruosiuose mėsos kiekis būna proporcingas tešlos kiekiui, todėl dažnu atveju vieno čebureko būna per mažai, o dviejų – jau per daug. Tiesa, tokius čeburekus dažniausiai gamina mamos.

Visus išalkusius, bet neturinčius galimybės aplankyti savo mylimiausiųjų, pamaitinti sočiai ir skaniai pasiruošusi čeburekinė „Dešimt balų“.

„Čeburekus kepame kiekvieną dieną. Naudojame tik aukščiausios kokybės kiaulieną, miltus ir kitus produktus. Jokių vakarykščių likučių!“ – anot užkandinės įkūrėjo Arno, klientai tai jaučia, todėl vertina.

Rekomendacijos apie „Dešimt balų“ čeburekus, kurie savo skoniu nenusileidžia naminiams, sklinda iš lūpų į lūpas.

„Dešimt balų“ archyvo nuotr.

Plečia žemėlapį

Reaguodamas į augantį klientų ratą, Arnas atidarė dar vieną čeburekinę Palangoje – čeburekais pakvipo J. Basavičiaus g. 16, šalia visiems gerai žinomo naktinio klubo „Salūnas“.

„Palangoje kviesime skanauti čeburekų su kiauliena“, – visus, kurie dar nepatyrė tikrų čeburekų skonio, Arnas kvietė stabtelėti prie užkandinės langelio gastronominės pažinties.

Laukiami ir palangiškiai, ir kurorto svečiai. Vasara ir paplūdimys juk neįsivaizduojami be čeburekų!

„Nėra netinkamo laiko valgyti čeburekus. Galima tai daryti ir einant į paplūdimį, ir paplūdimyje, ir grįžtant iš jo“, – kalbėjo čeburekų ambasadorius.

Patogu įsigyti

Vieno čebureko kaina – 2,5 euro. Laikas nuo užsakymo iki kol karštas gaminys patenka į rankas, vos 10–15 minučių. Nenorintys laukti eilėje arba planuojantys čeburekais pavaišinti didesnę draugų kompaniją, turėtų įsidėmėti telefono numerį, kuriuo priimami išankstiniai užsakymai: +37066682066.

Užkandinė „Dešimt balų“ klientams atvira kiekvieną darbo dieną nuo 12 val. Darbo dienos pabaigą, anot Arno, diktuoja klientai – kol bus užsakymų, tol bus kepama čeburekų.

„Svarbiausia nepritrūkti produktų“, – nusijuokė čeburekinės šeimininkas.

Čeburėkinę  „Dešimt balų“ taip pat galite rasti Marijampolėje, Gedimino g. 34, Kaune,  Pramonės pr. 6B ir Savanorių pr. 255.

„Dešimt balų“ archyvo nuotr.

Daugiau informacijos ir čeburekinės naujienų rasite socialiniame tinkle „Facebook“ – „Dešimt balų“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
25 eurai + mishleno žvaigždė

AK

AK portretas
2,5 Eur yra gera kaina. Už savo mėgstamą tobulą čebureką moku euru brangiau. Prie progos patikrinsiu "10 balų". Svarbu, kad nebūtų labai numažintas.

Anonimas

Anonimas portretas
kaina tai kosmosas jai perka reiskia galima dar kelt ikainius.Mesos nors ten yra .ar soja...
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių