Paaiškėjo, kas vadovaus Valstybinių miškų urėdijai

  • Teksto dydis:

Valstybinių miškų urėdijai vadovaus naftos produktų krovos bendrovės ir suskystintų gamtinių dujų (SGD) terminalo operatorės „Klaipėdos nafta“ finansų direktorius Marius Pulkauninkas.

Aplinkos ministro atstovas Mindaugas Bajarūnas BNS informavo, kad M. Pulkauninkas laimėjo ministerijos skelbtą atranką.

Pats M. Pulkauninkas BNS teigė kol kas nenorintis atskleisti jo laukiančių iššūkių ir pirmųjų darbų, kol nėra oficialiai paskirtas į naujas pareigas.

„Nesinori kalbėti apie darbus ir iššūkius, nes kol kas nėra patvirtinimo, dar čia visko gali būti. Kai bus patvirtinimas ir paskyrimas, tada tikrai galėsiu papasakoti ir atsakyti į visus klausimus, bet dabar galbūt būtų saugiau ir man pačiam susilaikyti“, – BNS sakė M. Pulkauninkas.

Valstybinių miškų urėdijos direktorius penkerių metų kadencijai bus paskirtas po teisės aktų nustatytų procedūrų.

40-ies M. Pulkauninkas nuo 2002 metų dirbo tarptautinėse audito ir konsultacinėse kompanijose „Arthur Andersen“, „Ernst and Young Baltic“. Bendrovėje „Klaipėdos nafta“ jis dirba nuo 2014 metų spalio, yra laikinai vadovavęs šiai bendrovei.

Valstybinių miškų urėdija įregistruota sausio viduryje – ji sujungė visas 42 šalies urėdijas, kurių skaičius per metus turėtų sumažėti iki 26 regioninių padalinių.

Iki tol Generalinei miškų urėdijai, kurią iki gegužės ketinama likviduoti, vadovavo Rimantas Prūsaitis. Šiuo metu laikinai Valstybinių miškų urėdijai vadovauja buvęs Panevėžio urėdas Valdas Kaubrė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Senioks

Senioks portretas
dar vienas įrodymas, kad aplinkos ministerijai vadovauja absoliutūs runkeliai su priešakyje esančiu pseudoministru Navicku
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių