„Kautra“ primena vasarą planuotis keliones iš anksto

  • Teksto dydis:

Keleivių vežėja „Kautra“, pavasarį pristačiusi naujus, aukščiausios komforto klasės autobusus, įsibėgėjus vasaros kelionių Lietuvoje pikui, pristato populiariausias vasaros kelionių kryptis Lietuvoje. Įmonė siūlo planuoti savo keliones iš anksto, taip užsitikrinant vietą autobuse populiariais reisais. Šiais metais ypatingas dėmesys skiriamas ne tik komfortui ir patogumui, bet ir galimybei mėgautis aktyviu laisvalaikiu, vežant dviračius autobusais nemokamai.

Populiariausios vasaros kryptys Lietuvoje

„Kautra“ atkreipia dėmesį į keletą populiariausių kelionių maršrutų, kurie sezoniškai sulaukia ypatingo keliautojų dėmesio:

Neringa ir Kuršių Nerija – puikiai tinka tiems, kas nori pabėgti nuo miesto šurmulio ir mėgautis gamtos ramybe bei jūros ošimu. Geras pasirinkimas keliaujant autobusu, nereikia mokėti papildomo ekologijos mokesčio, kuris taikomas automobiliams.

Palanga – nepakeičiamas pasirinkimas saulės, smėlio ir jūros mylėtojams.

Druskininkai – idealus kurortas sveikatingumo ir SPA procedūrų gerbėjams.

Alytus – didžiausias Dzūkijos miestas su nuostabia gamta ir puikiais dviračių takais.

Biržai – išpuoselėtas šiaurės Lietuvos miestas turintis ilgiausią šalyje pėsčiųjų tiltą per ežerą.

Vilnius – sostinė, kuri visą vasarą lepina gausiu įvairių renginių skaičiumi.

Dviračių vežimas nemokamai

Norintys aktyviai praleisti laiką gamtoje ir tyrinėti naujas vietoves, gali pasinaudoti puikia „Kautros“ paslauga – dviračių vežimu autobusais nemokamai. Tai leidžia keliautojams lengvai pasiekti įvairias Lietuvos vietas, o vėliau tęsti kelionę dviračiu. Įmonė suteikia galimybę už papildomą mokestį rezervuoti dviračio vietą ant autobuse įrengtų dviračio laikiklių, tai ypač aktualu vykstant populiariausiais reisais vasaros sezono metu.

Papildomos nuolaidos keliaujant su šeima

Įmonė primena apie šeimos bilietą, kuris suteikia puikią galimybę sutaupyti keliaujant su šeima po Lietuvą. Šis bilietas skirtas keliautojų grupėms, kurias sudaro 1-2 suaugę asmenys ir bent vienas iki 18 metų vaikas. Šeimos bilietą keleiviai gali pasirinkti planuojant kelionę www.autobusubilietai.lt ir keliauti net iki 40 proc. pigiau.

Planuokite keliones iš anksto

„Kautra“ primena, kad geriausias būdas užsitikrinti vietą norimame maršrute ir išvengti galimų nepatogumų – planuoti keliones iš anksto. Bilietus patogu įsigyti internetu, apsilankius svetainėje www.autobusubilietai.lt ar mobiliojoje programėlėje. Čia galite greitai ir lengvai susiplanuoti kelionę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių