„Gintaro baldai“ atsisako baldų gamybos

  • Teksto dydis:

Baldų salonų tinklą, kuriame prekiavo ir savo gaminamais baldais, valdanti bendrovė "Gintaro baldai" atsisako baldų gamybos, nes ji yra per brangi, rašo "Verslo žinios".

"Savų baldų dalį vis mažinome ir galiausiai pamatėme, kad patiems gaminti neapsimoka. Veiklos kaštai nuolat augo, konkuruoti su pigesniais lenkų gaminamais baldais buvo vis sunkiau, todėl metų pabaigoje nutraukėme gamybą. Nutarėme, kad nupirkti iš kitų ir parduoti bus lengviau, nei gaminti patiems", - teigė "Gintaro baldų" vadovas Gintaras Dirkstys.

Anot jo, bendrovė nuo šiol koncentruosis tik į prekyba baldais iš Lenkijos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Aleksandr

Aleksandr portretas
Nupirkome baldus iš UAB „Gintaro baldai“. Po baldų gavimo, buvo pradėtas prieškambario surinkimas, bet surinkimo metu iškilo tokios problemos: 1. dalis detalių buvo netinkamo ilgio; 2. skylių, skirtų stalčių detalėms tvirtinti, dalis nebuvo tose vietose, kur jie turėjo būti, teko išgręžti naujas skyles; 3. stalčių mechanizmai buvo 1 cm didesni, teko išpjauti kartoną iš prieškambario galo (ar tikrai manote, kad meistras stebuklingai sugebėjo padidinti mechanizmo ilgį?); 4. dvi skylės stalčių mechanizmams tvirtinti taip pat buvo netinkamose vietose; 5. prieškambario gale esantis kartonas yra 2 cm didesnis nei anga skirta tam kartonui; 6. varžtai maišeliuose su rankenomis buvo netinkamo dydžio – visi varžtai buvo vienodo ilgio, ir šis ilgis nebuvo tinkamas tvirtinti durų rankenas (ne vienai iš jų); 7. kai kurios prieškambario dalys buvo suteptos kažko tai lipnaus ir subraižytos.

As

As portretas
Salonu tu baldu ant kiekvieno kampo su tuo paciu prekiu zenklu, ar tiek reikia cia ju?

Anonimas

Anonimas portretas
Vistiek prastos kokybės baldai buvo
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių