Didieji prekybos tinklai praneša, kaip dirbs per Velykas

  • Teksto dydis:

Beveik visos didžiųjų prekybos tinklų parduotuvės pirmąją Velykų dieną nedirbs, o antrąją  dirbs, kaip įprastai.

Prekybos tinklas „Norfa“ informavo, jog Velykų sekmadienį nedirbs, šeštadienį dirbs iki 20 val., o pirmadienį – nuo 9 val. Tinklą valdančios „Norfos mažmenos“ teigimu, yra datų, kurios turėtų būti „neprekybinės“.

Pasak „Norfos mažmenos“ valdybos pirmininko Dainiaus Dundulio, kai kurie darbo laiko apribojimai reikalingi, kad šventės neaplenktų ir prekybos darbuotojų.

Prekybos tinklų  „Maxima“, „Iki“, „Lidl“ parduotuvės kitą sekmadienį taip pat nedirbs, o antrąją Velykų dieną dirbs įprastai.

Tuo metu dauguma „Rimi“ parduotuvių sekmadienį nedirbs, o 18-kos dalies veikiančių darbo laikas sutrumpės – jos dirbs nuo 10 iki 18 valandos. Antrą Velykų dieną visos tinklo parduotuvės jau dirbs įprastu režimu.

„Rimi Lietuvos“ prekybos centrų valdymo vadovė Irina Miklienė teigė, kad nors keletą metų iš eilės pirmąją Velykų dieną visos „Rimi“ parduotuvės nedirbo, šiemet nuspręsta dalį jų palikti atviras pirkėjams, kad žmonėms liktų galimybė įsigyti būtinų produktų.

Prekybos ir laisvalaikio centras „Mega“ skelbė, jog šventinį Velykų sekmadienį nedirbs – neveiks visos čia įsikūrusios parduotuvės, paslaugų ir pramogų vietos bei restoranai, taip pat parduotuvės „Rimi“ ir „Senukai“.

Antrąją Velykų dieną „Mega“ dirbs įprastai, tačiau sveikatingumo centras nedirbs.

Vilniaus, Klaipėdos ir Šiaulių „Akropoliuose“ įsikūrusios parduotuvės, vaistinės bei paslaugų vietos Velykų sekmadienį nedirbs, veiks tik kai kurie restoranai ir pramogų erdvės. Antrąją Velykų dieną visi „Akropoliai“ dirbs įprastu grafiku.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kad

Kad portretas
Mazint zmonems tas darbo dienas uztenka 4 darbo savaite , zmones bus patenkinti ir mazau to vartojimo , mazau zaliavu ir gamtai geriau , 4d, dirbi 3 d, alu sode geri rojus butu ir zemeje .

Žinoma.

Žinoma. portretas
Kam netikintiems Velykos? Jie gi savo darbais ir gyvenimo būdu garbina ką kitą.

Anonimas

Anonimas portretas
Man kuo mažiau švenčių tuo geriau, be jų galima puikiai jaustis o švęsti kiekvienas gali tada kada nori o ne tada kada bus pasakyta , atėjo šventės.Juokas ima o gal kitam visai nesinori tos šventės ,jam šventė tada kaip nereikia nieko daryti , ruoštis o prisiriuošus.priėsti kaip kiaulėm.Mat "pasakyta" šventę ,turi švęsti.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių