Žada, kad šalies žemdirbiai visiškai patenkins vidaus rinkos maisto poreikius

Lietuvos žemės ūkio taryba, vienijanti dešimt žemdirbiškų asociacijų, užtikrina, kad žemdirbiai yra visiškai pajėgūs aprūpinti maisto pramonę aukščiausios kokybės žaliavomis. Žemės ūkio tarybos nariai gamina apie 80 proc. šalies žemės ūkio produkcijos.

„Šalies žemdirbių pagaminta žemės ūkio produkcija, iš kurios gaminami maisto produktai, visiškai atitinka ES kokybės ir maisto saugos standartus, įskaitant aplinkosaugos reikalavimus, dažnai juos viršydama. Tai liudija ne tik vidaus rinkos vartotojų pripažinimas, bet ir sėkminga eksporto plėtra į ES bei trečiųjų šalių rinkas, kur paprastai patenka didesnė dalis Lietuvoje pagamintos augalininkystės ir gyvulininkystės produkcijos.

Lietuvos žemės ūkio taryba pritaria Vyriausybės sprendimams užkirsti kelią plintančiai pandemijai ir ragina šalies gyventojus nepanikuoti ir pasitikėti šalies žemės ūkio ir maisto pramonės sektorių gebėjimais aprūpinti mūsų šalies gyventojus saugiu maistu“, – rašoma Žemės ūkio tarybos pareiškime.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Romualdas

Romualdas portretas
Kaip Kinai tapo pavojingi tuomet prekybininkai ir Lietuvos žemdirbius prisiminė.

Geltonasis maras iš Kinijos

Geltonasis maras iš Kinijos portretas
Ko Jūs čia verkiate? Tai juk Pensininkų virusas,-miršta iki 20% virš 70metų amžiaus,- Sodra sutaupys pensijų pinigų,- o sukūrė patys kinai Wuhan (tas pats Uhan miestas) bakteriologinėje laboratorijoje atidarytoje 2016metais,- tas buvo skelbta ir Jūsų laikraštyje,- Ukrainos Sveikatos viceministro informacija. Gudrūs kinai- nusprendė sutaupyti ant pensijų...

...,>Tam zemiau...,reikia VISKA priimti RAMIAI,ypac...,

...,>Tam zemiau...,reikia VISKA priimti RAMIAI,ypac..., portretas
dabar kai yra KUR KAS ZIAURESNIU DALYKU... TASKAS
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių