A. Udalcovas rėžė: Lietuva neturi jokių galimybių pastatyti savo AE

Grįžti į straipsnį

Zaiza

Zaiza portretas
Ne burliokui sprest ka mes galim, o ko ne... :D

nigga

nigga portretas
o tai kur tas Visaginas ir kiek nutoles nuo Baltarusijos sienos? Blmb debilai i save pasiziurekit patys palei siena turejot ir nauja dar svaigot pastatyt tai ko jie negali kas jiem gali nurodinet kur statyt ka nesuprantu

tai

tai portretas
Kad mums jos ir dykai nereikia, tai parodė referendumas. Šalies gyventojų valios būtina paisyti be jokių išvedžiojimų.

jk

jk portretas
Šuo loja,karavanas šuoliuoja.O tas ponas Krymo,Ukrainos,Gruzijos okupantų pasiuntinys lai patyli .Jo nuomonė grysta prievarta ir ginklu,be argumentų

PINOKIS

PINOKIS portretas
Nereikia manyti, kad referendume mūsų žmonių nuomonė buvo teisinga. Lygiai tą patį padarė ir anglai išeidami iš ES. Dabar jau apsižiūrėjo, kad padaryta klaida ir nori naujo referendumo, bet šaukštai jau po pietų. Tokius dalykus kaip AE statyba privalo spręsti mokslininkai, o ne kaimo bobutės ir "24 valandų" herojai.

Hm

Hm portretas
Lietuvai atominės kaip ir nebereik,bet išrinktiesiems ji reikalinga.Kodėl?Todėl kad tai būtų dar viena gerai atkatus duodanti karvutė.

XL

XL portretas
Teisingai sako, reik turet smegenius, kad galetum dirbti su Uranu...)))

Jonas

Jonas portretas
Jeigu tas asilas ,taip bliauna, reiškia Lietuva eina teisinga kryptimi.

Arvys

Arvys portretas
Svarbiausia ka ruskiai gali padaryti tai visaip menkinti musu sali...bet pas mus ivyko referendumas,zmones prabalsavo prie AE ir taskas.Kitokiu atveju ji butu statoma ir butu pastatyta. O kas klause belarusu ko jie nori ,ar pritaria AE? Stai kuo skiriasi civilizuotos salis nuo autokratiniu,tokiu kaip belarusoja ar rusija.Ten zmoniu nuomuone nereiskia apsoliuciai nieko...

:)))

:))) portretas
bet gali trigubai brangiau issinuomuoti...

To Formulė

To Formulė portretas
Akivaizdukad esi gaidys todėl nesąmones giedi.

DJ

DJ  portretas
Beje Astravo atomas gali būti tuščia lempa žvelgiant į tai kas pastatyta, nes matosi daug feiko ! Koks galėtu noras daryti tokį feiką tai tam, kad Lietuva nustatytu savo atomo, nes kam reikia jums naujos jei bus nauja šalia Belarusijoje ? tačiau jei tai yra feikas, tai jie nori, kad Lietuva toliau pirktu elektrą iš Rusijos ir būtu nuo jos priklausoma toliau ! Bet jei visgi Lietuva galutinai atsijungs nuo Rusijos tinklo, tai gal po to statys dujinę elektrinę ir gal dujas pirks iš Rusijos jei pritrūks iš terminalo Klaipėdos. Todėl su tuom Astravu yra daug įtarimų, kad Belarusai su Rusais žaidžia politinius žaidimus kaip visuomet bandydami eilinį kartą apmauti :)!

Formulė

Formulė portretas
rusai = (šūdai)x n

šiaip

šiaip portretas
uždaryti nesugebame,pinigus tik plauna,gaila senos AE ,uždarėme saugią ,sustiprintą švedų dėl saugumo,"ačiū"derybininkams

DJ

DJ  portretas
Rusijai turi labai gerą šansą turėti naują Černobilį ir ne vieną su savo RBMK tipo reaktoriais kuriuos iki šiol naudoja !

Sunku peipažinti tačiau Udalcovas teisus

Sunku peipažinti tačiau Udalcovas teisus portretas
Juk L:ietuvos politikai ir vyriausybė nesugeba greitai uždaryti senos atominės, matomai tas procesas tęsis 200 metų, o gal ir daugiau. Nes matomai tai naudinga įvairioms politinėms grupuotėms ir taip vadinamiems patarėjams. Kas norės greitai uždaryti aukso kasyklą.

RUSISKA TECHNOLOGIJA-pavojingiause.

RUSISKA TECHNOLOGIJA-pavojingiause. portretas
Turine bedos su Ignalinos AE, tai dar viena siulo,LIETUVAI NEREIKE,SVARBU SAUGUMAS.

RUSISKA TECHNOLOGIJA-pavojingiause.

RUSISKA TECHNOLOGIJA-pavojingiause. portretas
Turine bedos su Ignalinos AE, tai dar viena siulo,LIETUVAI NEREIKE,SVARBU SAUGUMAS.

AK

AK portretas
"Atkatas matyt nepatiko" - kas per vėjai, pamiršote, kad buvo labai normaliai surengtas referendumas, kuriame šalies žmonės paprastai ir aiškiai pasakė ko nori labiau? Lietuva net neturi ieškoti galimybių priešgyniauti referendumo nutarimui, jis turi aukščiausia sprendimo galią. Atominė energetika nebėra pažangiausia, jau kuris laikas keičiama atsinaujinančiais ištekliais, mažėja saulės energijos surinkimo įrangos kaštai, panašiai gali mažėti vėjo, plačiai sklinda biokuro naudojimas. Toks išskirstymas saugesniais energijos gavimo būdais yra pranašesnis prieš didelio pavojingumo būdus.

OOO Kaunietis

OOO Kaunietis portretas
Taip Lietuva gal ir neturi galimybių, bet Lietuvai ir nereikia atominės elektrinės. Va Vokietija atsisako atominiu elektriniu, tai Vokietija didelė šalis. Su galinga pramone, o kam mažai Lietuvai reikalinga atominė elektrinė. Lietuva turi stengtis išgauti energija, iš atsinaujinančiu šaltiniu. Taip pat iš vėjo

666

666 portretas
durniui rusų ambasadoriui : Lietuvai nereikia AE . Viena bėda kad Lietuvą valdo nuopisos ir žudikai , kurie padarė taip kad vėjo jėgainių neturi pati Lietuva , kuri dabar brangiai perka vėjo jėgainių elektrą iš privačių asmenų . O Lietuva drasiai galėtu investuoti 1 milijardą eurų ir elektrą pardavinėti po 6 euro centus , tuo pagyvindama Lietuvos ekonomiką ir geresnį žmonių gyvenimą , bet valstybę valdo nuopisos ir žudikai .

ADLER

ADLER portretas
Lietuva šiandien kelia POLITINĘ ir KARINĘ sumaištį VISOJE EUROPOJE. Ar ne per daug Lietuvos politikai įsijautė į rolę? Tikiuosi naujieji rinkimai IŠSPRĘS POLITINIO PASITIKĖJIMO klausimus Lietuvoje.

ADLER

ADLER portretas
PATS NEĖSIU, BET IR KITAM NEDUOSIU. Toks Lietuvos politinis ŠŪKIS IR POLITIKA. Šiandieniniai valdantieji net neketina spręsti tautos problemų, nes jų AMBICIJOS pranoksta SVEIKĄ PROTĄ ir ATSAKOMYBĘ prieš tautą.

Justinas

Justinas portretas
Bandė statyti su japonais bet tie pabėgo. Atkatas matyt nepatiko. Visiškai sutinku su ponu Aleksandru Udalcovu.

Galerijos

Daugiau straipsnių