Šildymui „oras–vanduo“ įsirengti palankios išsimokėjimo sąlygos, o kompensacija net iki 70 proc.

  • Teksto dydis:

Lietuvos energetikos agentūra (LEA) skelbia, kad šių metų 3-ią ketvirtį atnaujins kvietimus teikti paraiškas kompensacijai gauti įsirengiant šilumos siurblius „oras–vanduo“.  Bendrovės Ecoenergija.lt vadovė teigia, kad dabar itin geros išsimokėjimo sąlygos, o pasinaudojus kompensacija galima sutaupyti iki 70 proc. šio šildymo įrengimo kainos.

Primename: paraiškas kompensacijai gauti gali teikti fiziniai asmenys, norintys keisti katilus, kuriems naudoja malkas, granules, durpių ar pjuvenų briketus, gamtines dujas, dyzelinį krosnių kurą, akmens anglį ar kitą taršų kurą, į šilumos siurblius „oras–vanduo“. Kompensaciją gali gauti nuosavybės teise valdantys gyvenamąjį namą, sodo namą ar gyvenamosios paskirties butą dviejų butų name.

Šildymo sistema „oras–vanduo“ yra modernus ir efektyvus šildymo būdas. Gyventojus naudoti šių šilumos siurblių sistemą skatina jų paprastas įrengimas, valdymas ir priežiūra. Šilumos siurblio darbo principas „trys viename“ leidžia šildyti grindis, radiatorius ir tiekti karštą vandenį.

Partnerio nuotr.

„Daugelis mūsų klientų sako, kad net nepagalvoję, jog šildytis gali būti taip paprasta. Jie džiaugiasi, kad nereikia jau vasarą rūpintis malkomis, valyti kaminų, o šildantis nėra pelenų, malkų ar briketų įkrovų, temperatūrų šuolių, vos keliais mygtukais galima įjungti / išjungti šildymą ar reguliuoti norimą temperatūrą, nustatyti pastovią šilumą.

Partnerio nuotr.

Ypač džiaugiasi klientai, įsigiję išsimokėtinai, moka nedideles įmokas, o naudojasi moderniu šildymu jau kelis sezonus. Stengiamės, kad išmanus šildymas būtų prieinamas visiems, tad nuolat deriname sąlygas su savo lizingo partneriais, kurie padeda įsigyti prekes geriausiomis išsimokėjimo sąlygomis. Dabar skelbiame naują išsimokėjimo būdą per 10 mėnesių be jokio pabrangimo, beje, tai vienas populiariausių šiuo metu. Klientui nereikia rūpintis, nes mūsų komanda padeda atlikti vertinimą ir lydi klientą nuo A iki Z“, –  teigė Ecoenergija.lt vadovė.

Partnerio nuotr.

Kur kreiptis?

Paprastai gyventojams kyla daug klausimų dėl šilumos siurblių „oras–vanduo“ įsigijimo, todėl suteikiama galimybė pasikonsultuoti.

Partnerio nuotr.

„Kviečiame iš anksto registruotis konsultacijai telefonu +370 670 26 903 arba e. p. ecoenergija.lt@gmail.com. Tuomet gyvos konsultacijos metu galėsime individualiai suteikti patarimų pasirenkant šilumos siurblį ir padėti susitvarkyti reikalingus dokumentus kompensacijai gauti.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kibkit,žuvelės didelės ir mažos

Kibkit,žuvelės didelės ir mažos portretas
Registruokitės dėl nuolaidų,o paskui kai dėsim kainas ant elektros...

nu gerai

nu gerai portretas
vakare name temperatura 24 ,tai ryte nukrenta iki 21-22 ,sildimas grindinis ,gal verta ?

Regi

Regi portretas
Gyvenu vietoje, kur žiemą praktiškai nešąla ar tik trumpai. Tokiomis sąlygomis oras vanduo pasiteisina ir kaina gaunasi beveik tokia pati kaip šildytis malkomis ar granulėmis ar dujomis. Bet tai šildytis. O įsirengti daug brangiau. Dotacijos dotacijomis, bet paskui tą pompą reiks keisti, ji neamžina, ypač kai daug dirba, ir tada dotacijų nebebus. Kiek teko matyti, sugedus pompai oras vanduo žmonės pereina prie dujų ar šildymo elektra. Nes mokant pilną kainą už įrangą tiesiog nebeapsimoka.
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių