Ragina parduotuves nedirbti ir antrąją Kalėdų dieną bei per Naujuosius

Grįžti į straipsnį

Aš portretas
Už,juk ir pardotuvių darbuotojai žmonės,jiems irgi norisi su šeimom pabūti per šventes ar turi arti kaip vergai ir nieko gauti algos net minimumo,kad kažkokie pirkėjai galėtų per šventes pasivaikščioti po parduotuvę. Nes daugumai jau yra hobis eiti į parduotuvę kiekvieną dieną ir ant dienos po kelis kartus ir nieko nepirkti. Kodėl austrijoje nedirba sekmadieniais parduotuvės ir žmonės nenumiršta. O čia lietuvoje tai nebegali be parduotuvių ir dar sako kad pinigų neturi lietuviai. Lietuviai žiūri kad tik jiems patiems geriau būtų o ant kitų nusispjauti.

Pirma Kalėdu dieną

Pirma Kalėdu dieną portretas
popiet su šeima susiruošėm aplankyt Betlieju Juozapo bažnyčioje . Ne per mišias o šiaip ramiai ir laisvai. Kad žmonių daug nebūtų./Vaikai maži.Gali kitiems trukdyti. / Nuėjom. Bažnyčia užrakinta. Po keliu valandų tas pats. Išvada. Jeigu neisi i mišias ir neatneši euru paaukot i bažnyčia visai gali neit.:D)

Anonimui

Anonimui portretas
o kam man imti pavysdi iš tu tavo europos centru? Užkniso iki gyvo kaulo tas besalygiškas bezdžionavimas - jeigu jau europoj tai šventa? Mes gyvenam čia ir čia galim daryti kaip mums patogiau ar geriau...Jau prisikopijavom iš ju visokiu nesamoniu. Užtenka.

STASYS

STASYS  portretas
Kame problemos? Šventė tam ir skirta kad galėtum nuvažiuoti į Lenkiją pigiau apsipirkti, Taip kad gali ir nedirbti.

Anonimas

Anonimas portretas
Visoje Europoje prekybos centrai NEDIRBA per Sventes. Cia vienas pridurkas lygino siluminius tinklus, vandentieki, el.tiekima ir kitas tarnybas su prekybininkais. Matyt padaugino zmogelis ir lygina pirsta su by.biu. Nusipirk esti ir lakti is anksto, o jeigu protas subinej - dvesk. Lietuvai matyt iki Europos kaip iki Menulio. Lietuvos baudziauninkui nedasunta niekaip kad yra zmoniu kurie gyvena, dirba ir poilsiauja kaip ZMONES.

Tam K

Tam K portretas
Sveikas mielas K. Aš dirbu įmonėje kuri tiekia į tavo namus šilumą. Žinai aš taip pat norėčiau per šventes pabūti su šeima. Tu gi nesupyksi, jei tavo namuose pora dienų nebus šilumos ir karšto vandens... Ai tiesa kolegos iš vandentiekio taip pat nori kalėdų, tai žinai nepergyvenk dėl karšto vandens, nebus jokio vandens. Tu gi gali prisipilti vandens į butelius iš anksto ar ne? O ir be karšto vandens gyveni kiekvienais metais kone savaitę kol slėginius bandymus darom, ir nieko gi ar ne? Kaimynas dirba elektros tinkluose... na kam tau namie elektra, internetas, televizija.... neikim visi pora dienų į darbą. P.S. aš ateistas ir pagoniškos šventės man yra TIK šventės.

hmm

hmm portretas
Lietuvoje vos 10 proc praktikuojančių katalikų, gal mes jau baikime veidmainiauti kaip mes mylime tas šventes.... Kas dėl darbo švenčių dienomis, manau kiekviena įmonį turi apsispręsti pati. Kad ir tos pardavėjos, padarysite 24,25,26,31 nedarbo dienomis, nu tai pardavėja gaus 20 proc mažesnį atlygnimą, nes 4 dienas iš 20 nedirbo.

...,pritariu SUMANYMUI neDIRBTI ANTRA KALEDU ir...

...,pritariu SUMANYMUI neDIRBTI ANTRA KALEDU ir... portretas
VELYKU DIENA...,po PARDUOTUVES per SVENTES trainiojasi is neTUREJIMO KA VEIKTI,na...,o TVARKINGI ZMONES megaujasi SVENTE su ARTIMAISIAIS...,malonios ANTROS KALEDU DIENOS linkiu VISIEMS... TASKAS

tikrai galėtų

tikrai galėtų portretas
nedirbti. Būtų labai sveikintina.

Rima

Rima portretas
Sveikintina,kad žengtas pirmas teigiamas žingsnis. Be abejo prekybos centrai gali nedirbti ir antrąją kalėdų dieną ir pirmąją naujųjų metų dieną ir dėl to tikrai niekas nemirs. Taip yra ir kitose šalyse. Būtiniausiomis prekėmis tikrai galima apsirūpinti prieš šventes.

Anonimas

Anonimas portretas
Viešpatį garbinkit, darbas palauks...

Tinginių iniciatyvos

Tinginių iniciatyvos portretas
reikia profsąjungoms pateisinti savo egzistavimą ir privilegijas, tai ir mala šššššš.

Neringa

Neringa portretas
Man šiek tiek komplikuota,kad prekibcentriai nedirba, bet tai tik yprotis. Bet manau prie to reik taikitis,jug visoj europoj nedirba ir nuo to niekas dar nemire. Jug tai ne spec.tarnybos. Su šventėm visus.

...

... portretas
Pirma užtikrinkim PASTOVŲ Seimo darbą - va jie savo pareigų NEVYKDO, balsavimus SABOTUOJA, tai jiems JOKIOS atostogos iš principo NEPRIKLAUSO! (baigsis kadencija, gaus išetines už tuos 4 metus, ir... paskui galės vėl kandidatuot, jau tuomet bus aišku kurie iš jų verti mūsų dėmesio).

to ona

to ona portretas
Nuo eiliu pries nedarbo diena, o ne nedarbo diena.

R

R portretas
Bet kiek Lietuvoj beprociu kurie neskiria pardavejo darbo nuo statutiniu pareigunu ar mediku,nu baisu kaip zmones neprotauna ir visiskai nemasto.

K

K portretas
Idomu kiek cia atsirastu tu kurie amzinai nedaede ir negere kuriem pasiulytu ben pusdieni per sventes padirbet,manau tik vienetai,nes lengviausia kompu suda malt.

ona

ona portretas
Nelabai suprantu nuo kokių eilių jus reikia gelbėti , jei kalbama apie nedarbo dieną. Juk prieš šventes dirba prekybos centrai. O šventinę dieną vos vienas kitas, tai kam ten dirbti?

to ona

to ona portretas
Reikia gelbeti nuo dideliu eiliu, kiti neturi tiek sveikatos stumdytis kaip pries kara prie maisto ir dar stoveti eilej po valanda prie kasos.

ona

ona portretas
GINTI-SAUGOTI-PADĖTI , man atrodo šie žmonės pasirinko pagal pašaukimą, todėl žinojo, kad žmonės serga , namai dega ir per šventes. Ką prekybininkui reikia išgelbėti dirbant šventinę dieną?

Ieva

Ieva portretas
Nori tik nedirbt , bet alga pilna gaut tinginiai. Jau dabar kokios eiles buvo pries sita laisva diena, o jei nedirbs 2 dienas is eiles baisu net pagalvoti eiles bus 5 kilometru ilgio,nieko gero is to.

>Lukaa

>Lukaa portretas
Skamba naiviai,atsigauna,viena diena nieko neišsispres,kol mažasis verslas dusinamas

Lukaa

Lukaa portretas
Labai gerai. Kai nedirba prekybos centrai -mažos parduotuvėlės atsigauna. Gaila tik kad jei nesitikėjo tokio pirkėjų kiekio ir duonos neliko...

Jooo

Jooo portretas
Įdomus požiūris. Turi šeimas prekybininkai. Šeimas turi ir medikai, gaisrininkai, policininkai, kūrikai ir t. t. Už darbą per šventes tarp kitko geriau moka ir patys prekybininkai visai nieko prieš.

Statybnioks

Statybnioks portretas
O jei taip išeitų išeiginių elektrikai ir katilinių darbuotojai- porą dienų šaltais radiatoriais ir be elektros, šaldytuvai atšiltų ir...visi pailsėtų su šeimomis?

Klaipediete

Klaipediete portretas
Tai nedirbkim visi,vairuotojai,gydytojai,gaisrininkai,taip pat mazu parduotuveliu pardavejai,juk visi zmones turi seimas,tevus, vaikus,as dirbu mazoj krautuvelej as irgi noriu but su seima,kodel as turiu dirbt o prekybcentriu pardavejos nedirba

Jonas

Jonas  portretas
Siūlau Lietuvos piliečiams dirbti kaip Saudžiams, o Seimo nariams ir kitiems kurie veržiasi valdyti Lietuvą- kaip Amerikoje, ar Japonijoje.O bausmes piliečiams palikti kokios yra , o Seimo nariams ir Valdžiažmogiams - Kaip Saudo Arabijoje.Tada visi bus laimingi - nutiesei nevietoje kelią ir daktaras tau nebereikalingas.

Nukentės biudžetas ir mes visi

Nukentės biudžetas ir mes visi portretas
Jeigu per šventes visoj Lietuvoj nedirbs didieji prekybos tinklai, tai iš kur bus pinigų biudžete, taip ir toliau skursim, o jau Ruginienė visa gerkle rėkia kad reikia kelt ir kelt MMA, iš kur, jei nėra pinigų biudžete. O kai nedirba prekybininkai , tai jie nieko ir negauna, nukenčia atlyginimas, o šeimas turi ne visi prekybininkai, yra ir vienišu, kurie namuose neturi ka veikt, geriau dirbt ir uždirbt, o ne namuose alkanam sedėt.

geriausia

geriausia portretas
Išvis uždaryt visas parduotuves, nereikės dirbt, duoti pašalpas po 1 eurą metams, tegul gyvena. O kam čia dirbt, geriau dejuot kaip blogai gyvent

Tokia profesija

Tokia profesija portretas
Pardavejas gauna iseigines. apsiperka kada nori.Tai kada apsipirkti paprastam mirtingajam.Dirba per iseigines .sventes gydytojai vairuotojai policija. Tokia pasirinkai profesija gerbiamas prekybininke.Niekas per prievarta nevare.

jo

jo portretas
Siulau is vis nedirbti,o tik ismaldos prasyti...

tingino logika

tingino logika portretas
mažiau dirbsim daugiau uždirbsim.

Joo

Joo portretas
Raginu Seimo narius dirbti išskirtinai Lietuvos labui.

Galerijos

Daugiau straipsnių