Naujoji „Profitus” vadovė – L. Maskoliūnė

  • Teksto dydis:

Sutelktinio finansavimo platformos „Profitus“ direktore nuo šios savaitės tapo Lina Maskoliūnė, iki tol ėjusi verslo plėtros vadovės pareigas.

Platformos įkūrėja ir bendrasavininkė Viktorija Čijunskytė, pasirinkdama veiklą įmonės valdyboje, daugiau dėmesio skirs įmonės strateginiam veiklos ir plėtros planavimui bei įgyvendinimui.

Nuo 2018 m., kuomet „Profitus“ pradėjo savo veiklą, vadove buvusi platformos įkūrėja Viktorija Čijunskytė teigia, kad šis žingsnis – tai ilgalaikės įmonės strategijos dalis, įgyvendinant užsibrėžtą platformos augimą ir plėtros į užsienį planus.

„Lina Maskoliūnė, prie „Profitus“ kaip verslo plėtros vadovė prisijungusi 2022 m., lėmė daug  teigiamų pokyčių, realizavo tikslus paspartinti įmonės ir komandos augimą bei plėtrą Baltijos šalyse ir Ispanijoje. Sprendimas keisti CEO buvo suplanuota mūsų ilgalaikės strategijos dalis, siekiant „Profitus“, kaip rinkos lyderio pozicijas įtvirtinti ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje“,– teigia V. Čijunskytė.

Ji pažymi, kad „Profitus“ nuo veiklos pradžios jau sutelkė beveik 200 mln. eurų, liepą pasiektas naujas mėnesio rekordas, sutelkta 13 mln eurų. „Mūsų stabilus ir tvarus augimas rodo, kad jau esame pasirengę naujam plėtros etapui. Lina šiai pozicijai pasirinkta dėl savo solidžios vadovavimo ir verslo patirties, siekiant įmonę vesti dar ambicingesnių rezultatų ir didesnio efektyvumo link.  Tuo tarpu aš lieku valdybos pirmininkės bei strateginės plėtros vadovės pozicijose. Mano pagrindinės užduotys bus įgyvendinti įmonės strategiją bei viziją ir užtikrinti sklandžią, ambicingą bei tvarią verslo plėtrą“, – apie planus pasakoja „Profitus“ įkūrėja.

Pasak Linos Maskoliūnės, jos  ilgametė vadovavimo patirtis, prisijungus prie „Profitus“ komandos leido kurti naujas galimybes komandai augti, o investuotojams bei NT vystytojams užtikrinti ilgalaikį pasitikėjimą finansiniu partneriu.

„Tapus „Profitus“ CEO tikslai išlieka panašūs – išlaikyti didelį dėmesį savo klientams, siekiant dar geresnės jų patirties „Profitus“ platformoje, bei auginant finansavimo apimtis, pritraukti naujų stambių investuotojų. Daug dėmesio skirsime namų rinkai (angl. home market) – žinoma, pirmiausia Lietuvai, o kartu ir Estijai bei Latvijai, nes prioritetu, kaip ir ankščiau išlieka stabilus verslo augimas“, – sako naujoji „Profitus“ direktorė.

SFP „Profitus“ veiklą pradėjo 2018 m., šių metų rugpjūtį bendra sutelkta suma pasiekė beveik 200 mln. eurų, iš viso finansuoti jau 1427 projektai, investuotojai uždirbo beveik 12 mln. eurų. „Profitus“ pagal sutelkiamas sumas per metus ir pagal aktyvių investuotojų skaičiaus augimą rinkos lydere išlieka nuo 2023 m. Šiuo metu „Profitus“ platforma vienija beveik 39 tūkstančius registruotų vartotojų, iš jų – beveik 11 tūkst. aktyviai investuojantys. Veikla vykdoma Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje bei Ispanijoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tupo

Tupo portretas
Privati pensijų pakopa kuriai vadovaus kažkokia boba

kai yra

kai yra portretas
kvailesniu,tai visada kas nors jais pasinaudoja.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių