Kodėl degalinės neskuba piginti degalų?

  • Teksto dydis:

Didmeninė degalų kaina Lietuvoje - mažiausia šią vasarą, tačiau degalinės neskuba piginti degalų, nes mūsų šalyje vairuotojai esą ir taip išlepinti didelėmis nuolaidomis - minimali nuolaida dabar už litrą degalų - 3,5 centų, o kai kurie tinklai siūlo dar didesnes, rašo portalas 15min.lt.

Daugiau į bakus pilantys vairuotojai šią vasarą neturėtų būti labai nusiminę - degalų kaina lieka stabili ar bent jau nebrangsta. Tačiau yra prielaidų jai mažėti, nes didmeninė kaina nusirito į seniai matytas žemumas, o nafta atpigo iki balandžio lygio.

Smulkūs kainų karai nesibaigė, tad verslininkai labiau kreipia dėmesį į konkurentus, o ne kaip reaguoti į sumažėjusią didmeninę kainą. "Konkurencinė aplinka Lietuvoje yra pakankamai įtempta. Kai vienas tiekėjas sumažina, tą padaro ir kiti", - portalui pastebėjo "Circle K Lietuva" (buvęs "Staloil Lietuva") Pardavimų verslo klientams departamento direktorius Tomas Miliūnas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

DJ

DJ  portretas
50-60 centų sumoka daugiau nei turėtu. Edma tu tipo toks kietas žurnalistas, tai gal tu busi pirmas kuris poliomelitams užduosi tokius rimtus klausimus, arba tu irgi lepšis kaip ir kiti žurnalistai postoginiai-kišeniniai, taip ? .

DJ

DJ  portretas
Kuro kaina nemažėja dėl aukšto akcizo kurui, kuomet kuro įsipilininkas sumoka 50-60 centų dėl aukšto kuro akcizo tai reiškia, kad žmonės turi mažiau pinigų kitoms reikmėms, vadinasi stabdo vartojimą ir ekonomiką, ir dėl to reikia mažiau darbo vietų, kad aptarnauti sumažintą vartojimą !. Kadangi Lietuva yra paspirtukas po Gancijos ES padu, tai jie patologiškai nenori mažinti kuro akcizą 50%, kad išsukti ekonomiką, be to iš visų poliomelitų neatsiranda nei vienas ar viena kuri padarytu savo eurų algų skaičius kurie greičiausiai yra su tokiais pačiais skaičiais kaip buvo su Litų skaičiais !, vadinasi visiems sumažino algas, pensijas, pašalpas 3,45 kartų, bet savo algas paliko vienas litas, vienas euras !. Tai gaunasi, kad jų algos padidėjo 3,45 kartų ir galite paskaičiuoti kiek tai gaunasi Litais ? Beje parduotuvėse vienas litas tapo vienu euru !. Štai jums valdžios afiorą prieš visą Lietuvos visuomenę kuri dauguma gyvena nuo algos iki algos, arba pensijos ir pašalpos tas pats vyksta !.

petras

petras portretas
Visi saukia ekonomika kyla 0,2 procento,tai kodel kuras turetu pigti...
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių