Darbo rinka: kodėl vyrų ir moterų galimybės nevienodos?

Grįžti į straipsnį

...

... portretas
CHA: "kodėl vyrų ir moterų galimybės nevienodos?" - kaltinkit poną dievulį! Nes - jei jau moterų prievolė gimdyt, tai jas DAR priverst siekt kažkokios 'darbinės karjeros' - ŠLYKŠTU.

Alis Petkus...

Alis Petkus... portretas
jei būtų vienodos , tai olimpiadoj nebūtų skirtumo tarp vyrų ir moterų... bene, o kaip su transvestitais ar kaip ten, kaip su lyties keitimu?... pasaulis eina į aklavietę...

Vytautas

Vytautas portretas
Ne moteryse ir vyruose yra esmė, o įstatymuose ,aktuose ir požiūryje į žmogų. Jeigu įstatymai kuriami, tik išrinktiesiems, tai jie taip veiks. Ir nesvarbu ar tu moteris ar vyras.Pavyzdžiui: statybose atlyginimas buvo, o gal ir dabar yra mokamas vyrams specialiai žemas, pasekoje jie gaudavo išeiti iš darbo.

Darius

Darius portretas
Visa bėda tame, kad yra perdidelė bedarbystė.Rinka viska reguliuoja. Būtų bedarbystė kaip Vokietijoj viskas savaime išsispręstu.

Geda Autorei

Geda Autorei portretas
1. "Neretai būna, kad atėjusi darbintis moteris yra kuklesnė ir sutinka su mažesniu atlygiu, nors vyrui toje darbovietėje už tą patį darbą mokama daugiau." - Autore, kuklumas yra zmogaus savybe, o ne lyties problema. 2.Apie profesines sajungas - "Kodėl vyrų čia nėra? Ne paslaptis, kad šis darbas yra ganėtinai sunkus. Antra – jis nelabai gerai apmokamas. Tai ir parodo mūsų visuomenės situaciją. Vyras už tam tikrą atlyginimą net nesiekia pretenduoti į esamą darbo vietą. O moterys dažniau renkasi sunkius darbus ir už mažesnį uždarbį. Pagal savo būdą jos stipresnės, atsparesnės tokioms darbo vietoms. Tai ir yra ironiška." - Autore, tu ka tik pati diskriminavai vyrus, sakydama kad vyrai nenori dirbti sunkaus, nelabai gerai apmokamo darbo ir plius sakai kad moterys yra stipresnes ir atsparesnes tokioms darbo vietoms?. Absoliuciai netiesa ir tau turetu buti geda tokius dalykus snekant. Kas jeigu toks sakinys butu pasakytas apie moteris? Kokia tada butu tavo reakcija?

Teisingai

Teisingai portretas
Kodėl moterys gauna per valandą 100€, o vyrai turi dar sumokėt... Kur lygios teisės!!! Beja, kodėl jos atleidžiamos nuo tarnybos armijoje?

Nerijus

Nerijus portretas
Kai kurios net nezino savo vietos. Isivaizduoja, kad aukstybese. Kad jos ne is sonkaulio, tai tikrai. Mano manymu joms reikia lygiu teisiu, kad butu aukstesnemis.

Gebelsas

Gebelsas portretas
Dirbu sudvezio masinistu,siurbiu srutas ,tai darbo ir sudo per diena iki kaklo.Labai noreciau kad mano komanda papildytu kokia boba kaip si is sio straipsnio ar kokia kita is lygiu galimybiu centro.Alga tikrai butu tokia pati kaip musu!

Anonimas

Anonimas portretas
Skirtingus Dievas mus sukure tai ir galimybes skirtingos . Vyrus kad GINTU ir aprupintu savo moteri, vaikus, seima ir savo genti. Moteris kad gimdytu savo vyro vaikus, juos augintu, palaikytu seimos zidinio amzina ugni. Kur jus cia matot vienoduma. ? Skirtingos pareigos - skirtinga ir atsakomybe. Pagrindine Dievo duota zmogui teise -- TEISE i GYVYBE ir GYVENIMA. O kitas teises REIKIA UZSITARNAUTI.

tadux

tadux portretas
tai vyrai dirba ir uždirba, o moterys tik ir taikosi kaip savo dali nuo jų perimt savo naudai tam net istatymus savo naudai prastumia...tokia prigimtis.... ;)

Galerijos

Daugiau straipsnių