„Velomaratono“ dalyvių skaičius perkopė du tūkstančius

Į „Velomaratoną“ užsiregistravo daugiau nei 2000 dalyvių, likus mažiau nei keturioms savaitėms iki nemokamos registracijos pabaigos.

Pasak renginio organizatoriaus VšĮ „Nacionalinio automobilių klubo“ vadovo Benedikto Vanago, didelis „Velomaratono 2012” dalyvių aktyvumas nuo pat registracijos pradžios yra geriausias atpildas kiekvienam organizatoriui.

„Šiemet tradiciškai daugiausiai dalyvių – mėgėjų važiavime, kuris paprastai šventės dieną būna ypač nuotaikingas ir spalvingas, lydimas palaikymo komandų šūksnių ir kuriantis itin gerą nuotaiką“, - kalbėjo Benediktas Vanagas.

Organizatoriai primena, kad mėgėjai „Velomaratone“ važiuoja ne laikui, o savo malonumui, kiekvienam dviračių entuziastui patogiu tempu. Taip pat šios kategorijos dalyviai gali važiuoti ne visą 24 km distanciją, kurią sudaro trys ratai po 8 km., o  pasirinktinai iki 8, 16 km distanciją.

Nemokama registracija į „Velomaratoną“ vyks iki rugpjūčio 18 dienos, o dalyviai, suspėję užsiregistruoti iki rugpjūčio 10 dienos, renginio dieną startuos su vardiniais numeriais.

Rugpjūčio 25 dieną trijų kategorijų dviratininkai – vaikai, mėgėjai ir profesionalai – važiuos įspūdinga dviračių maratono trasa, besidriekiančia Vilniaus senamiesčiu bei Neries krantine. Taip pat šiemet vilniečiai bei miesto svečiai turės išskirtinę galimybę pamatyti finišuosiančius „Velomaratono“ trasoje „Baltic Chain Tour 2012” sportininkus. „Baltic Chain Tour 2012“ yra daugiadienės dviratininkų lenktynės, kurios atgaivintos pažymint 1989 metų rugpjūčio 23 dieną Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje surengtas „Baltijos kelio“ akcijos metines.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių