Originali liemenė, padedanti apgauti pigias oro skrydžių bendroves

Ne vienas keliauninkas, keliaudamas pigių oro skrydžių bendrovių lėktuvais, keiksnoja įmonių politiką, kurios priverčia mokėti papildomai už priduodamus lagaminus. Taupūs keliautojai kemša į mažus lagaminėlius ar kuprines, kiek gali. Tačiau kartais vis vien tenka palikti keletą daiktų oro uoste.

Vienas išmanus vaikinas sugalvojo išeitį, kaip sutaupyti pinigų ir į kelionę pasiimti visus reikalingus daiktus. Jis pristatė liemenę pavadinimu „Rufus Roo“. Liemenėje yra šešios kišenės, kuriose galima sutalpinti mažo lagamino turinį.

120 litų kainuojanti liemenė turėtų greitai atsipirkti, jei su pigių skrydžių bendrovėmis keliaujate dažnai.Liemenė parduodama penkių spalvų ir gali išlaikyti 15 kg svorį.

„The Sun“ žurnalistai atliko eksperimentą ir su tokia liemene bandė keliauti iš Londono į Dubliną. Vienam reporteriui liemenėje pavyko sutalpinti nešiojamą kompiuterį, ausinuką, sportbačius, tris knygas, šortus, marškinėlius, džinsus, kelnes, kojines, povandeninio plaukiojimo reikmenis, du žurnalus, fotoaparatą, skėtį, Sony PSP, ausines, užrašų knygutę, du pakelius popierinių servetėlių, sumuštinį, šokoladą, bananus, gėrimą, pasą, piniginę, automobilio raktus, higienos priemones ir pliušinį meškiuką.

Vyro oro uosto darbuotojai nesustabdė ir kartu jis dar įsinešė eilinį rankinį bagažą.„Jei tai padės sumažinti keliavimo išlaidas – aš savo tikslo pasiekiau“, - sakė liemenės išradėjas Andrew Gaule‘s.



NAUJAUSI KOMENTARAI

siaip

siaip portretas
atrodo gal juokingai bet mintis originali ir pinigu sutaupai :)

Tokia

Tokia portretas
butu labai pravertusi pries kelias dienas :)

chi

chi portretas
kiek primena pono Byno bagažą - jis irgi be meškiuko iš namų kojos nekelia.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių