Vaisių salotos su pikantišku užpilu Pereiti į pagrindinį turinį

Vaisių salotos su pikantišku užpilu

2015-01-27 15:10
Mokslininkai: ekologiško maisto naudos įrodymų nėra daug
Mokslininkai: ekologiško maisto naudos įrodymų nėra daug / Shutterstock nuotr.

Ko gero maloniausia valgyti tokius desertus, kurie yra ne tik skanūs, bet yra ir sveiki, ir nekenkia kūno linijoms. tad kodėl gi nepasimėgavus gaiviomis vaisių salotomis?

Reikės:

1 obuolio,

1 1/2 citrinos sulčių,

1 raudonojo greipfruto,

1 mango,

1/2 granato,

kupino šaukšto skysto medaus,

1 šaukštelio garstyčių padažo su nesmulkintomis garstyčių sėklomis,

200 ml geros kokybės šalto spaudimo alyvuogių aliejaus,

1/2 šaukštelio ciberžolės,

1š aukštelio druskos,

Nulupkite obuolio ir mango žievelę. Pašalinkite sėklalizdžius. Supjaustykite kubeliais ir apliekite pusės citrinos sultimis, kad neparuduotų obuoliai.

Greipfrutą išvalykite ir susmulkinkite nedideliais gabaliukais. Nulupkite granatą ir išrinkite pusės vaisiaus „uogeles“.

Į dubenėlį supilkite medų, likusios citrinos sultis, suberkite druską. Gerai išmaišykite, kad medus ištirptų. Sudėkite garstyčias ir ciberžolę. Turinį rankiniu plaktuvu išplakite iki vienalytės konsistencijos. Viena ranka pildami lėta srovele aliejų, kita ranka plaktuvu įnirtingai plakite užpilą. Į užpilą suberkite paruoštus vaisius ir išmaišykit. Skanaus!

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra

Daugiau naujienų