Lietuvė teigia, kad dėlės išgydo nevaisingumą ir pagerina potenciją

  • Teksto dydis:

Lietuvė Nina Barbora Evans neseniai išgarsėjo visoje Europoje, kadangi moteris nevaisingumą nutarė gydytis kiek netradiciniu būdu – į gimdą suleidžiant gyvas gydomąsias dėles.

Lietuvė Nina gyvena ir dirba Anglijoje bei kartu su vyru Brajanu augina vieną vaiką, tačiau pora nusprendė, kad nori susilaukti ir antrosios atžalos, visgi po Ninos apsilankymo pas gydytoją moteris sužinojo, kad yra nevaisinga ir ateityje gali turėti rimtų problemų.

„Po echoskopijos gydytoja man pasakė, kad turiu problemų: gimdoje yra užaugę nemažai dalykėlių ir kai jų priaugs dar daugiau, reikės išsioperuoti“, – laidoje KK2 kalbės Anglijoje gyvenanti lietuvė.

Daugelį metų studijavusi hirudoterapiją – gydymą dėlėmis lietuvė nutarė atlikti eksperimentą. Nina tikėjo, kad dėlės gali išgydyti daugelį negalavimų. Medicininės dėlės pasižymi tuo, kad prisisiurbusios prie žmogaus kūno, išsiurbia visus toksinus, chemikalus, išvalo organizmą nuo radiacinės taršos.

„Teisingai taikant dėlių terapiją padaugėja energijos, nes iš organizmo išvalomos visų medikamentų liekanos, radiacija, gaunama dėl mobiliojo telefono ir kompiuterio poveikio“, – kalbės Nina.

Ninai Sankt Peterburgo klinikoje į gimdą buvo leidžiamos dėlės. Po procedūrų Rusijoje, pora grįžo į Londoną, o po aštuonerių mėnesių įvyko tikras stebuklas - Nina pastojo ir pora susilaukė vaikelio, sūnaus Noelio.

Nuo to laiko Nina visas savo, savo šeimos ir aplinkinių ligas pradėjo gydyti tik dėlėmis. Jos tikinimu, dėlės sureguliavo vieno pagyvenusio vyro kraujospūdį, o kitiems vyrams grąžino potenciją. Tiesa, Nina sako, kad procedūra gali pasirodyti kiek keistoka, nes dėlės turi prisiurbti prie vyriško organo.

„Buvo konkretus atvejis: jaunas vyras atėjo dėl savo tikrai didelės problemos. Seksualinio akto metu kraujotaka vienoje penio pusėje tiesiog kažkaip užsiblokuodavo. Viena pusė tokia, o kita linksta ir skauda. Jam siūlė operaciją arba dėles. Tai jis atėjo pats, mokėsi“, – kalbėjo Nina.

Visas reportažas apie Ninos patirtį gydant dėlėmis – pirmadienį 19 val. 30 min. per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

rekomenduoju

rekomenduoju portretas
Veiklioji medziaga, esanti spedroje, gerina krajotaka taip sustiprinant jautruma i stimuliacija. Vaistai efektyvus iki 7 valandu po vartojimo. Siek tiek apie pacia Spedros veikl.medziaga avanafili: w ww. goo. gl/j5JG2H ir w ww .goo. gl/NKPhbP

brr

brr portretas
Nu man patikimiau Spedros isgerti, dar kokia infekcija nuo tu deliu pasigausi :D Ir siaip, br... Spedra uztat pajeguma suzadina vos per 15 minuciu, tereikia isgerti 100mg stiprumo vaisto doze.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių