Prieš prisipažindami meilėje privalote tai perskaityti!

Pradėjote kurti santykius ir ieškote tinkamos progos ir tinkamų žodžių prisipažinti mylį? Tuomet tiesiog privalote perskaityti šiuos patarimus...

„Myliu„ yra labai galingas žodis. Vieniems jis sukelia džiugias emocijas. Kiti gi išgirdę tokį prisipažinimą turi susitaikyti su nejaukia tyla, kuri juos tiesiog varo iš proto. Jei pradėjote su kuo nors susitikinėti ir jaučiatės pasirengę žengti kitą žingsnį, turite gerai apsvarstyti, kada ir kaip pirmą kartą ištarti žodžius „Aš tave myliu“.

Rimtų pažinčių svetainė DarniPora.lt pataria, kaip ir kada pirmą kartą savo mylimajai ar mylimajam ištarti vienus svarbiausių žodžių jūsų santykiuose.

Pats paprasčiausias patarimas būtų toks – kai jaučiate, kad mylite, ir norite tai savo antrajai pusei pasakyti, tai ir sakykite. Taip, tai labai paprasta, tačiau visgi prieš ištardami šiuos lemtingus žodžius atsiminkite keletą svarbių dalykų.

Pirmiausia, žinokite, kad prisipažinimas mylint yra tarsi sutarties pasirašymas – kai tai padarysite, kelio atgal nebebus, net jei jis ar ji neatsakys jums tuo pačiu. Tiesą sakant, neverta bijoti, kad jis ar ji neatsakys tuo pačiu – meilė yra gražus jausmas ir prisipažindami mylį nedarote nieko blogo.

Svarbu nepasakyti to per anksti (pavyzdžiui, per pirmą ar antrą pasimatymą), nes tuomet šie žodžiai praras tikrąją savo vertę. Puiku, jei jaučiate kam nors simpatiją, tačiau nepainiokite to su meile. Kita vertus, nėra taip lengva rasti partnerį, kurį galėtume iškart stipriai įsimylėti, net jei jam jaučiame labai stiprią trauką.

Net jei jaučiate, kad esate iki ausų įsimylėję, neskubėkite prisipažinti mylį tuojau pat. Jei ištarsite šiuos žodžius jau po kelių pasimatymų, rizikuojate pasirodyti kaip nerimtas partneris, kuris prisipažįsta mylįs kiekvienai (ar kiekvienam), su kuria (ar kuria) susitikinėja.

Paruoškite ją (jį) prieš ištardami šiuos reikšmingus žodžius. Jei buvote vos keliuose pasimatymuose, o ji ar jis nė nenutuokia apie jūsų romantiškus jausmus, ir jūs lyg iš giedro dangaus imsite ir prisipažinsite mylį, nieko gero nebus. Dar prieš prisipažinimą turėtumėte su savo antrąja puse pasikalbėti apie tai, kad jums jūsų santykiai labai svarbūs, kad jūsų gyvenimas tapo prasmingas po jųdviejų pažinties.

Būkite romantiški. Jei jau ketinate prisipažinti mylį, pagalvokite, ką romantiško galėtumėte nuveikti. Jei esate tikri, kad mylite šį žmogų, stenkitės daryti jam malonias staigmenas.

Įsitikinkite, kad esate suderinami. Ar galite įsivaizduoti jus drauge po penkerių metų? Ar tikrai jaučiate meilę, o ne susižavėjimą? Prieš ištardami „Aš tave myliu", turite būti tikri dėl to, kad norite su šiuo žmogumi praleisti visą savo gyvenimą.

Išsklaidykite abejones dėl to, kas pirmas tai turėtų pasakyti. Taip, įprasta manyti, kad vyras turi imtis iniciatyvos. Na, bet jūs galite jį paskatinti tai padaryti pokalbiais apie jūsų santykių svarbą. Tiesą sakant, visai nesvarbu, kas pirmas prisipažins mylįs, tad atsikratykite varginančių minčių apie tokias smulkmenas.

Nueikite bent į penkis pasimatymus. Manote, kad penki pasimatymai yra per mažai? Tai, ko gero, yra minimali riba, kai jau galima prisipažinti mylint. Žinoma, geriausia tai padaryti ne anksčiau, nei po keleto mėnesių pažinties – tiek laiko pakaks, kad pažintumėte vienas kitą ir įvertintumėte, ar jūsų jausmai tikri.
Nelaukite pernelyg ilgai. Įsitikinkite dėl savo jausmų ir nelaukite per ilgai, nes jūsų antroji pusė gali pavargti nuo laukimo ir nuspręsti nutraukti santykius. Visada geriau anksčiau nei vėliau prisipažinti apie savo jausmus.

Pagalvokite, kada ir kokius tiksliai žodžius ištarsite. Yra daug būdų pasakyti „Aš tave myliu". Galite tai pasakyti tik susitikę, atsisveikinant ar pokalbio viduryje. Tiksliai apgalvokite detales, kada tai padarysite ir kokie dar žodžiai lydės jūsų prisipažinimą. Tik nesitikėkite iš karto sulaukti atsakymo, nes gali tekti nusivilti. Supraskite, kad jūsų antrajai pusei gali reikėti laiko, kol viską apgalvos ir susivoks savo jausmuose.

Neatsiprašinėkite. Jei prisipažinote mylį ir išgirdote neigiamą atsakymą, jokiu būdu neatsiprašinėkite dėl savo žodžių. Galiausiai už ką jūs turite atsiprašinėti, juk tiesiog atskleidėte savo jausmus. Ir atminkite, kad geriau nejauki tyla nei kvaila replika. Taigi jei jūsų antroji pusė tyli po šio prisipažinimo, neskubėkite nutraukti tylos kokia nors kvaila replika, pavyzdžiui, „Nekreipk į tai dėmesio, tiesiog pasakiau, ką galvoju„ arba „Gal man nereikėjo to sakyti“. Jei jūsų antroji pusė nieko neatsakys, o tiesiog nusišypsos, nesijaudinkite, tiesiog tęskite pokalbį apie ką nors kitą – ji ar jis tikrai atsakys tuomet, kai tam ateis laikas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Samanta

Samanta portretas
Aš nuo ketvirtos klasės nekenčiau vieno berniuko,bet dabar(6kl.)Aš jam jaučiu ka kita. Negalėčiau jam žodžiais apsakyti ką jaučiu,aš jį labai myliu,bet pasakyti nedristu. Ar man pasakyti jam?

Urtė

Urtė portretas
Aš galiu bijoti prisipažinti savo jausmus
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių